O OVOME SANJAJU: 7 najluđih muških fantazija koje mu (ne) možete oprostiti
Foto: Shutterstock

Obratite pažnju

O OVOME SANJAJU: 7 najluđih muških fantazija koje mu (ne) možete oprostiti

Žena -

Žene često zaziru od muških seksualnih fantazija jer ih smatraju bizarnima i preteranima. Proverite o čemu oni sve maštaju, a možda vam i neka vruća ideja dobro dođe.

1. Vođenje ljubavi s dve žene (ili više njih)

Scenario je jednostavan: dve ili više prekrasnih žena koje zadovoljavaju sve njegove najluđe maštarije. Ima li išta bolje od toga za njega? Fantazija o sopstvenom haremu stara je koliko i muški rod, a da ne govorimo o tome što bi poželio da se događa pred njegovim očima.

2. Vođenje ljubavi na javnom mestu

Mnoge muškarce uzbuđuje pomisao na vođenje ljubavi na javnom mestu kao što je parkiralište, uličica, plaža ili haustor. To su skrivene lokacije na koju bi neko lako mogao iznenada banuti.Ipak, seksolozi smatraju da je reč o scenariju kojim mnogi žele prekinuti seksualnu rutinu odnosno pojačati adrenalin.

3. Žena u seksi kostimu

Medicinske sestre, stjuardese, školarke, policajke i sobarice deo su njihovih najdubljih maštarija. Muška maštarija u kojoj ste vi seksi zavodnica koja mora ispuniti sve njegove zahteve možda vam se čini jako banalnom, ali to je ono što ih pali.

4. Sado-mazo

Želi vas zavezati i dominirati nad vama ili pak želi kroz sve to sam prolaziti? Ovo bi mogla biti jedna od njegovih najskrivenijih fantazija. Volite li grubost, ovo je definitivno prilika za vas, ali nemojte ništa raditi pod prisilom. Važno je da oboje uživate u seksu i ako niste za takve igrice radije odustanite kako sve ne bi ispalo isforsirano i neprirodno.

5. 'Prljavi' razgovori za vreme seksa

Ćutanje za vreme seksa većini muškaraca nije nimalo uzbudljiva pa pokušajte s nekoliko 'zlih' upadica koje mogu ispasti zabavne i zanimljive.To će mu pružiti osećaj dominacije jer izgovarajući svoje misli u datom trenutku, stvorićete osećaj kontrole, a vaše seksualne igre postaće još vatrenije.

6. Zrele žene

Ideal žene u najboljim godinama je vrlo popularna fantazija većine pripadnika muške populacije, a pravi primer može biti Monika Beluči. Mladi muškarci sigurno ne bi imali ništa protiv sve naučiti od jedne takve iskusne super žene..

7. Razgolićene fotografije i 'vrući' filmovi

Nestašne poze u oskudnoj odeći ili seksi položaji u punoj akciji i sve to pred objektivom njegovog aparata ili kamere. Poznato je da muškarci uživaju u porno filmovima pa ne čudi kako žele i oni postati deo produkcije. Ako volite da provoditi vreme pred objektivom iznenadićete se svojom sposobnošću zavođenja.

No bez obzira na muške želje i zahteve na vama je da se izjasnite. Kako u seksu tako i u vezi, sve je stvar kompromisa i poštovanja, pa ako već odlučite svom partneru podariti jedno nezaboravno seksualno iskustvo, ne zaboravite od njega tražiti isto!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track