STIL I YUMAMA NA DEČIJEM SAJMU: Za vas smo spremili mnoštvo zanimacija i korisnih saveta
Foto: Promo

DEČJI SAJAM

STIL I YUMAMA NA DEČIJEM SAJMU: Za vas smo spremili mnoštvo zanimacija i korisnih saveta

Žena -

Od 14. do 16. oktobra u Hali 3 Beogradskog sajma održava se 18. Dečji sajam. U okviru sajma Adria Media Group će se predstaviti sa svoja dva sajta: Stil, najbolji portal za savremenu ženu, i Yumama, prvi portal o roditeljstvu.

Na našem štandu imaćete priliku da se zabavite i ulepšate dok se deca zabavljaju u kreativnim radionicama i bave aktivnostima prilagođenim njihovom uzrastu.

U subotu od 14 do 16 časova gost našeg portala Yumama biće dr Nataša D. Čabarkapa iz Logopedsko-edukativnog centra "Čabarkapa", koja će, zajedno sa svojim stručnim timom (psihologom, reedukatorom i fizioterapeutom) odgovarati na pitanja roditelja u vezi sa pravilnim razvojem govora. Istog dana, u terminu od 16 do 18 časova, stručna saradnica Snežana Milanović iz Centra za korektivnu gimnastiku porazgovaraće sa svim roditeljima koji imaju dilemu u vezi sa pravilnim razvojem beba, ali i starije dece.

Sledećeg dana, u nedelju 16. oktobra od 12 do 14 časova, naša gošća dr Biljana Kostić iz ordinacije "Afeja Pediatric", odgovaraće na pitanja trudnica i roditelja na temu pravilne nege novorođenčeta, kao i zdravlja beba i dece.

Pored stručnog savetovališta, na našem štandu roditelje i mališane očekuju i brojni drugi sadržaji i kreativne radionice.

Zahvaljujući portalu Stil i studiju "Beauty Factor Aesthetic", mame će imati priliku da dobiju i novu frizuru i da prelistaju brojne magazine naše kuće. Za decu smo takođe spremili i neverovatne VR 360 naočare gde će moći da iskuse simulaciju vožnje vozom u luna parku!

Pogledajte kako smo se provodili na prošlom Dečjem sajmu:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track