PROFESORKA OPTUŽENA ZA 200 NAPADA: Devojčicama SKIDALA bruseve, dečake slikala GOLE! Ali to nije sve
Foto: Twitter

Roditelji traže pravdu

PROFESORKA OPTUŽENA ZA 200 NAPADA: Devojčicama SKIDALA bruseve, dečake slikala GOLE! Ali to nije sve

Žena -

Rendi Zurenko (33) uhapšena je i suspendovana iz privatne katoličke škole u kojoj je radila, nakon što je optužena da je počinila više od 200 seksualnih napada.

Profeskorka je optužena za 153 seksualna iskorišćavanja dece, 13 seksualnih napada, 33 nedozvoljena kontakta sa maloletnicima, 20 slanja neprimerenih sadržaja maloletnicima kao i za 13 podmićivanja maloletnika. Učenici su identifikovani kao “Žrtva 1″ i “Žrtva 2″, za jednu se zna da je žensko, a pol druge je za sada nepoznat. Zurenkova je sa Žrtvom 1 započela vezu u januaru 2013. godine, a sledeće godine učenica je završila školu.

"Njih dve su otišle u park gde je nastavnica masirala učenicina leđa i otkopčala joj brushalter", navodi se u policijskom izveštaju.

Sa drugom žrtvom je započela vezu početkom 2015. godine, a ta veza je trajala do 14. oktobra. Rendi je žrtvom 2 upražnjavala seks više puta, a napravila je nekoliko fotografija na kojima su bez odeće.

Seksualni susreti su se dešavali na različitim lokacijama u nekoliko gradova, uključujući Fort Hanter park gde je otišla sa “Žrtvom 1″, u Harisburgu u Pensilvaniji. Drugi susreti su se dešavali na parkinzima, Zurenkovoj kući i na plaži u Južnoj Karolini. Detektivi su izjavili da su u profesorkinom telefonu pronašli veliki broj nagih fotografija “Žrtve 2″, kao i snimke kako upražnjavaju seks.

"Zurenko je priznala da je obema žrtvama davala alkohol, da je trenutno u vezi sa učenikom iz druge srednje škole i da je pravila gole fotografije učenika", rekli su iz policije.

"Sa velikim žaljenjem smo primili vest da su podnete krivične prijave protiv jednog člana našeg osoblja, gospođe Rendi Zurenko", rekao je direktor srednje škole.

"Administratorima škole su vlasti 18. oktobra 2016. rekli da je u toku istraga o neprimerenoj vezi njihove nastavnice sa učenicom. Radeći u skladu sa eparhijskom politikom gospođa Zurenko je odmah suspendovana na poslu i suspenzija će trajati dok traje i istraga. Eparhijska politika zahteva da radnje kriminalne prirode ili one koje mogu na bilo koji način da ugroze bezbednost učenika izazovu momentalni prekid radnog odnosa", dodaje se u izjavi.

(mirror.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track