DIJETA SA PEČURKAMA ZA KOJOM JE POLUDEO HOLIVUD Traje samo 14 dana, a ZAGARANTOVAN je gubitak kilaže
Foto: Profimedia

Keti Peri obožava ovu ishranu

DIJETA SA PEČURKAMA ZA KOJOM JE POLUDEO HOLIVUD Traje samo 14 dana, a ZAGARANTOVAN je gubitak kilaže

Žena -

Ova neobična dijeta traje samo 14 dana, i obećava gubitak masnoća sa stomaka, guze, butina i ruku, ali ne iz grudi. Zvuči poprilično neverovatno, ali Keti Peri i Keli Ozborn kunu se u njenu delotvornost.

Lepa lica koja svakodnevno gledamo u medijima uvek se trude da izgledaju najbolje što mogu, pa često isprobavaju razne neobične dijete.

Trenutni hit u Holivudu je M Plan - dijeta s pečurkama!

Ova neobična dijeta traje samo 14 dana, pa obećava gubitak masnoća iz stomaka, guze, butina i ruku, ali ne i iz grudi.

Obrok s pečurkama potrebno je jesti samo jednom dnevno, a rezultati su zapanjujući!

Nutricionistkinja Dženet Džekson objasnila je: "Pečurke su bogate nutrijentima, pa ako jedemo više pečuraka, manje je verovatno da ćemo kroz dan jesti visokokaloričnu hranu. Vlakna u pečurkama dobro deluju na probavu i ostavljaju nas sitima, pa ćemo nakon obroka opet biti gladni i grickati nezdrave stvari.

Takođe, pečurke imaju puno proteina i malo kalorija, a tu su i vitamin B, gvožđe i cink koji će učiniti čuda za tvoju kožu, kosu i nokte.

Nema sumnje da su pečurke odlična namirnica za svaku dijetu, ali da li deluju zaista na određene delove tela?

"Struk, noge i ruke su delovi koji se pokreću mnogo više od nekih drugih, pa je verovatnije da će se višak prvo skloniti odatle. Pečurke imaju malo kalorija i jeftine su, pa ih je svakako preporučljivo ubaciti u dijetu. Ali, nemojte se zavaravati - nije moguće da ijedna namirnica deluje na određen deo tela.

Činjenica je da ako jedemo zdravo, redovno, čisto i prirodno, i svakodnevno vežbamo - svi možemo da smršamo.

Isprobaj ukusno jelo inspirirano ovom dijetom:

Omlet s pečurkama i spanaća

Sastojci:

- ulje- 2,5 dl - belanca- 50 g spanaća- pola crvenog luka (srednje veličine, sitno narezanog)- 5 pečurki- začinsko bilje- so i biber

Uputstva:

1. Na tiganj stavite malo ulja pa na umerenoj vatri popržite luk dok ne omekša.

2. Dodajte pečurke, spanać, začinsko bilje i so i biber po želji.

3. Skuvano povrće izvadite iz tiganja.

4. Na isti tiganj dodajte još malo ulja i zagrejte na umerenoj vatri.

5. U belanca dodajte malo začinskog bilja i so i biber. Dobro promešajte.

6. Belanca izlijte u tiganj, pa pre nego što se potpuno stisnu na jednu stranu omleta dodajte povrće.

7. Preklopite omlet i servirajte. Možete da ukrasite peršunom ili nekim drugim biljem.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

(Index)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track