Besna mama

(VIDEO, FOTO) INSTAGRAM JE OVOJ FITNES ZVEZDI UGASIO NALOG: Razlog je razbesneo hiljade žena!

Žena -

Ako Instagram nekome deaktivira nalog, vrlo je verovatno to se dogodilo zbog golotinje. Pravila nalažu da ako pokažete seks, genitalije, zumiranu zadnjicu ili ženske bradavice, dobićete "pedalu". No, što se smatra previše seksi ili previše vulgarnim?

Fitnes zvezda Britani Peril Job klipove poput ovog na Instagramu objavljuje redovno već gotovo dve godine i u tom procesu prikupila je preko 900 hiljada pratioca.

No, zbog jednog takvog snimka vežbanja, u šestom mesecu trudnoće u kojoj joj se video stomak kao i na prethodnoj, njen nalog je deaktiviran. Dobila je poruku kako ne sledi pravila ponašanja, a kao razlog za deaktivaciju nalog navedena je seksualna sugestivnost odnosno golotinja.

"Nisam radila ništa što ne radim u drugim snimcima koje objavljujem već dve godine. Ništa nije bilo neuobičajeno - osim majčinskog stomaka koji je za Instagram bio očito previše", rekla je ljuta Britani. Na odluku se, naravno, žalila i njen nalog ponovo je aktiviran, bez dodatnog objašnjenja.

Nakon povratka na omiljenu društvenu mrežu, snimke i dalje objavljuje, pa pretpostavlja da je ipak bila reč samo o greški Instagrama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track