ŽENE, SALCE JE U MODI: Ne stidite se svog tela! Evo zašto treba da pokažete svoj stomačić
Foto: Printscreen

Budite srećne

ŽENE, SALCE JE U MODI: Ne stidite se svog tela! Evo zašto treba da pokažete svoj stomačić

Žena -

Pojavila se nova kampanja koja ohrabruje žene da prihvate svoje salo na stomaku, ali i da se vrate svojim fitnes ciljevima bez obzira na to koliko kilograma imaju.

Sve žene su okružene epidemijom slika na kojima se nalaze savršene žene koje su tanke i prelepe. Međutim te žene koje gledate na slikama nemaju adekvatno obrazovanje što se tiče zdravog načina mršavljenja ”, navode u kampanji.

Oni kažu da se žene koje imaju na težini osećaju grozno, jer su diskriminisane i okružene lošim komentarima ljudi, a ne shvataju koliko su posebe. One se stalno fokusiraju na negatine stvari.

Ova kampanja ima za cilj da ohrabri sve žene koje se stide da vežbaju zbog viška sala da se pojave u javnim teretana, jer iako imaju lošu sliku o svom telu to ih ne bi trebalo sprečiti da se bave fitnesom, već naprativ. One mogu biti motivacija drugim ženama da učine isto.

U videu možete pogledati žene različitih težina koje su otkrile svoj stomak dok vežbaju. One igraju, plivaju, boksuju i vidi se koliko su srećne svakog trenutka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track