OTVORENO PISMO PREVARENE DEVOJKE: Hvala ti što si me naučio šta je vernost!
Foto: Shutterstock

ISKRENA ISPOVEST

OTVORENO PISMO PREVARENE DEVOJKE: Hvala ti što si me naučio šta je vernost!

Žena -

Ne kajem se ni zbog čega, samo mi je žao i tebe i sebe...

Pismo jedne prevarene devojke je uzdramlo internet i društvene mreže. Čitajte pažljivo jer ćete se sigurno u sledećim redovima pronaći, piše sajt Cosmopolitan.

"Započeću ovo pismo rečenicom "Žao mi je". Žao mi je zato što si odlučio da kreneš stopama svoje porodice, prijatelja, ali najviše mi je žao što sam bila sigurna da ti to nikad nećeš uraditi. Žao mi je što si varao, to jednostavno ne liči na tebe. To bih možda očekivala od nekih drugih, ali od tebe svakako ne.

Žao mi je što sam otkrila da me varaš. Volela bih da to nikada nisam saznala, ali život je ponekad kučka. Bila sam spremna da pređem preko svega. Žao mi je što si odlučio da šest predivnih godina tek tako baciš u vodu, zbog nje.Postoji nekoliko pitanja koja bih ti postavila u ovom trenutku, ali znam da bih sigurno ostala bez odgovora, tako da se neću ni truditi.

Recimo, šta te je navelo na prevaru? Da li nisam bila dovoljno dobra za tebe? Da li je bio seks u pitanju? Da li si zaista mislio da neću saznati za nju? Sećaš li se obećanja da ćeš biti uz mene i u bolesti i u zdravlju, u dobrom i u lošem? Verovatno, ne. Da je tako, ne bi došao u iskušenje da poljubiš neku drugu i kažeš joj sve ono što si meni govorio.

Zašto misliš da ovo što si ti uradio nije varanje? Kako onda nazivaš vezu sa dve žene istovremeno i šta ću sa prstenom sada?

Da, ima i moje krivice, sigurna sam. Ne pokušavam da sebe predstavim kao nevinašce i žrtvu u celoj ovoj priči, ali ovoga puta si ti zabrljao, definitivno. Kada sam primetila da se naš odnos promenio i da vodi u sunovrat, dala sam ti vremena da razmisliš i razbistriš glavu. Ali, ni na kraj pameti mi nije bilo da me ti zapravo varaš sve vreme.

Odahnula sam kada si rekao "Biće sve u redu, prebrodićemo i ovu krizu, kao sve probleme koje smo imali do sada." Onda zamisli moje iznenađenje kada sam saznala da nas zapravo ti još više vučeš ka dnu. Zapitala sam se tada: Zna li ta žena uopšte da se ti ženiš sledeće godine?

Ne kajem se ni zbog čega. Naučila sam mnogo kroz ovo iskustvo koje si mi priuštio, zato hvala ti na tome. Hvala ti i na tome što si me naučio da budem mnogo jača i izdržljivija nego što sam bila, uprkos konstantnom laganju.Hvala ti na svim prelepim zajedničkim trenucima, divnim uspomenama... Hvala ti što si bio moj najbolji prijatelj i što si me naučio šta je vernost..."

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

17 stvari kojima momci nikako ne mogu da odole

10 načina kako će vas onaj PRAVI voleti

Prepoznaj ih: 5 znakova da je njemu i te kako stalo do tebe!

ON VAS ŽELI ZA CEO ŽIVOT: 10 znakova da vaša veza polako postaje sve ozbiljnija

Da li ODMAH treba da ga ostavite: Odgovori na 5 pitanja i reši sve nedoumice!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track