Najnovije vesti

ZALJUBLJEN U SAMOG SEBE: Ovih 10 stvari radi muškarac od koga treba da BEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA!
Foto: Thinkstock

Nije za vas

ZALJUBLJEN U SAMOG SEBE: Ovih 10 stvari radi muškarac od koga treba da BEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA!

Žena

Ima tih sebičnih muškaraca, koji su navikli da se sve vrti oko njih, a pitanje je da li se uopšte mogu promeniti.

Neki muškarci su toliko opterećeni sobom, da ih ne zanima šta vi mislite, ništa što kažete ne uzimaju za ozbiljno i jednostavno ne umeju da se prilagode i brinu o drugima.

Pročitajte ovih 10 sigurnih znakova da je neko toliko opterećen sobom, da vrlo verovatno nije sposoban da bude u ozbiljnoj vezi:

1.Donosi sve odluke sam

On bira gde ćete da jedete (i šta), koji film ćete gledati, gde ćete izaći… Nikada vas ne pita za mišljenje, a čak i kada kažete, ne uzima ga u obzir pre donošenja odluke.

Shutterstock
Shutterstock

2. Brine o svojoj reputaciji

Jedino mu je stalo do toga kako ga ljudi vide, a ne kako se istinski ponaša prema njima. Ako osećate kao da ga “brukate”, ili vam to i otvoreno kaže, onda on nije pravi za vas.

Profimedia
Profimedia

3. Radi sve što hoće

On je tip koji će vas pre preklinjati da mu oprostite nego što će vas pitati za dozvolu. Uradiće sve što želi, bez obzira kako se vi osećate povodom toga. A kada poludite, nalazi načine da manipuliše vama da biste prihvatili njegovo izvinjenje.

 Thinkstock
Thinkstock

4. Poludi ako nije sve po njegovom

Ako želi da dođete do njega, a vi ste zauzeti, postaće iracionalno ljut. Ima ideju da vaš život treba da se okreće oko njegovog.

Thinkstock
Thinkstock

5. Retko troši novac na vas

Nikada se ne seti da vas iznenadi nekom sitnicom, kao što je na primer čokoladica. Takve sentimentalne stvari mu ne padaju na pamet, a kamoli neke veće.

Thinkstock
Thinkstock

6. Fokusira se samo na svoju budućnost

Planira svoj život i deset godina unapred, ali uključuje samo ono što on želi. Pominje ženu, ali osećate da mu nije stalo da li ćete baš vi biti ta žena.

Thinkstock
Thinkstock

7. Takmiči se sa vama

Nikada se ne raduje zbog vas. Ako mu prenesete kompliment koji vam je dao šef, on će vam odmah preneti nešto bolje što se njemu desilo na poslu. Želi da stvori iluziju da je superiorniji.

Printscreen
Printscreen

8. Ne ulaže dovoljno napora

Ne sasluša vas kako ste proveli dan i ne trudi se oko vas.

Thinkstock
Thinkstock

9. I dalje flertuje

Ako mu se neka lepa devojka nabacuje, on je neće izbegavati. Pokazaće podjednako interesovanje. Flertovanje čini da se oseća dobro, pa će to i raditi, bez obzira što se vi osećate kao idiot.

Profimedia
Profimedia

10. Uzima zdravo za gotovo to što vam se sviđa

I misli da je i vama zanimljivo dok on igra igricu.

Thinkstock
Thinkstock

Bizlife

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...