POVRAĆALA JE OD MUKE: Saznala je da joj je verenik ustvari BRAT, a onda je uradila najveću GLUPOST!
Foto: Profimedia

STRAŠNA PRIČA

POVRAĆALA JE OD MUKE: Saznala je da joj je verenik ustvari BRAT, a onda je uradila najveću GLUPOST!

Žena -

Momak i devojka koji imaju zajedničkog oca planirali su da se venčaju za 6 nedelja, dok devojka nije otkrila strašnu istinu. Da problem bude veći, ona je saznala da je njen verenik znao da su u srodstvu i to čitavih godinu dana pre nje.

Tada se nesrećna devojka obratila društvenoj mreži Redit, kako bi potražila savet.

Ona je primetila da imaju dosta sličnosti jedno sa drugim. Naime, oboje su pomalo štreberski tipovi, stidljivi su i fizički liče, ali su to upravo bile stvari koje su je privukle na njemu. Njen otac nije bio prisutan tokom njenog odrastanja i kada je upoznala oca svog verenika ispostavilo se da je u pitanju njegov očuh. Tek kada joj je buduća svekrva pokazala fotografiju mladićevog pravog oca, shvatila je da su brat i sestra.

"Kada sam saznala istinu, izašla sam iz sobe i povratila od muke. Kada sam rekla vereniku šta sam saznala, ispostavilo se da je on već znao, ali da mi nije rekao iz straha da me ne izgubi", napisala je neimenovana devojka.

Kako su se već dogovorili da nemaju decu, on je smatrao da ne mora da podeli ovu informaciju sa njom i nastavio je da krije istinu od nje.

"Osećam se izdano, povređeno i posramljeno. Ne znam šta da radim. Toliko sam novca uložila u ovo venčanje, a povrh toga ne znam šta da kažem svojoj porodici i prijateljima. Što je najgore - još uvek ga volim, mislila sam da ćemo ostariti zajedno", požalila se devojka sa pitanjem šta sada da radi.

Na njeno iznenađenje, komentari na društvenim mrežama su bili poprilično neobični i samo su još više zbunili ovu devojku.

"Velika je razlika kada nepoznatog čoveka upoznaš kao odrasla osoba, sasvim druga kada vas odgaja ista porodica. Ništa loše nisi uradila. Meni najviše smeta što je tvoj verenik krio ovako krupnu stvar od tebe", napisao je jedan korisnik Redita."Mislim da joj nije rekao, jer nije želeo da je uznemiri. Plašio se da će ugroziti vašu vezu i da ćeš raskinutu sa njim kada saznaš", napisao je korisnik pod nadimkom jupiter9.

Devojku su šokirali ovi komentari, s obzirom da se niko nije osvrnuo na činjenicu da je u pitanju incestuozna veza. Očekivala je dobar savet, pa i kritiku, ali su svi bili prilično ležerni na temu incesta.

"Moram reći da sam ostala šokirana na vaše komentare i činjenicu da ste prilično "kul" sa idejom incesta. Znam da je internet mesto gde se svašta može pročitati, ali me plaši što živim u svetu u kome nema tabua i što je sve dozvoljeno. Znam samo da ne želim da budem poznata kao devojka koja spava sa svojim bratom", napisala je.

U kasnijem obraćanju na ovoj društvenoj mreži, otkrila je da je njena porodica sve saznala i da nisu dobro reagovali. Nesuđeni par je odlučio da raskine, ali i da planiraju da urade DNK analize.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track