Rastapa masnoće u rekordnom roku: Napitak koji ćete obožavati! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

VREDI PROBATI

Rastapa masnoće u rekordnom roku: Napitak koji ćete obožavati! (RECEPT)

Žena -

Praktikujte ovo 7 dana, pa napravite pauzu od jedne nedelje, a potom možete da ponovite postupak

Sve više ljudi boluje od dijabetesa i srčanih oboljenja uzrokovanih viškom kilograma.Zato, ako imate višak masnih naslaga, naročito na stomaku, veoma je važno da na vreme učinite nešto povodom toga. Uz to ćete i mnogo lepše izgledati, a ako odlučite da smršate uz sledeći recept, neće vam ni teško pasti, jer je napitak prilično dobrog ukusa!Sastojci: 1 limun, čaša vode, šaka spanaća, pola kašike đumbira.Pirprema: Stavite sve sastojke u blender i miksujte dok ne dobijete glatku smesu. Dobijeni sok pijte ujutro na prazan želudac, pola sata pre doručka.

Praktikujte ovo 7 dana, pa napravite pauzu od jedne nedelje, a potom možete da ponovite postupak.Da biste održavali idealnu kilažu nakon mršavljenja pomoću ovog napitka, morate da se hranite zdravo, izbegavate brzu hranu i bavite se fizičkom aktivnošću.

Jeo je 2 kašike lanenog semena pre ručka: Za 6 meseci smršao 15 kg i sredio holesterol! Koliki mi je bio stomak, svi su mislili da sam trudna: Žena probala ovaj recept i prepolovila se! Konkretni saveti doktorke Nortrup: Svaka ženska bolest se može izlečiti na ovaj način! Prespavala je sa pola limuna na petama i čarapama: Ujutru je sačekao šok! Štitna žlezda utiče na 5 važnih organa: Ako se ne leči, ostavlja teške posledice!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track