ŽELITE LI DA IZGLEDATE BOLJE DO PETKA? Promenite samo JEDNU naviku i uspećete!
Foto: Profimedia

MOGUĆE JE!

ŽELITE LI DA IZGLEDATE BOLJE DO PETKA? Promenite samo JEDNU naviku i uspećete!

Žena -

Isprobajte i uverićete se u sve prednosti koje donosi promena samo jedne jedine navike.

Ako ste još pod utiskom novogodišnjih odluka ili ste ih sve već prekršili, iskupiti se možete sada, promenom samo jedne navike, koja će vam omogućiti da izgledate puno bolje svaki dan. Radi se o ranijem ustajanju, što je puno lakše reći nego učiniti, a navijete li alarm tek pola sata pre nego inače, otvara vam se toliko novih mogućnosti, da se ovo definitivno isplati isprobati.

Mislite da ništa ne može nadmašiti pola sata sna? Evo koje prednosti donosi ranije ustajanje:Imaćete vremena za sve sitnice

Ako vam se često događa da trenutak pre odlaska na posao primetite kako niste dobro ispeglali rukave na majici ili da vam je ispalo dugme s kaputa, ustanete li ranije, imaćete vremena da sredite sve te sitnice i iz kuće izađete potpuno skockane.

Bolje ćete birati odeću

Ako vam je teško da se pridržavate saveta da outfite za posao slažete veče pre, onda to možete rešiti ranijim ustajanjem. Dok ispijate kafu i dolazite sebi, imaćete dovoljno vremena da u glavi složite super kombinaciju, koja će sigurno biti bolja od outfita koji ste "nabacili" u zadnji tren.Bićete uredniji

Kad ste u stisci s vremenom, često pola garderobe završi na podu, jer nakon isprobavanja nekoliko neuspešnih kombinacija, više nemate vremena za slaganje odeće nazad u ormar. Rezultat toga je nered koji se s vremenom nagomila i do kraja nedelje više ne znate gde vam je šta. Ustanete li samo pola sata ranije, imaćete više vremena za presvlačenje, ali i spremanje odeće nazad u orman te tako izbeći nepotrebni nered.

Bolje ćete birati dodatke

Prekasno ustajanje često ima negativan učinak na izbor detalja, jer kada kasnite, nemate vremena za kombinovanje savršenog nakita, torbice, cipela... Ustanete li ranije, moći ćete da isprobate i nekoliko različitih varijanti i odaberete modne dodatke koje će najbolje upotpuniti vaš outfit.

Razmišljaćete i o donjem vešu

Koliko vam se puta dogodila situacija da ste na posao došli u odeći kroz koju se ocrtava vaš donji veš? Kako biste izbegli tu neugodnost, pri odabiru outfita, pažnju treba posvetiti i onome što je ispod njega, za šta ćete imati vremena ustanete li ranije.

foto Profimedia
foto Profimedia

(hayat.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track