NE DOPUSTITE DA VAM SE DOGODI: Ovih 6 stvari žena NIKADA ne treba da učini mužu
Foto: Shutterstock

Obratite pažnju!

NE DOPUSTITE DA VAM SE DOGODI: Ovih 6 stvari žena NIKADA ne treba da učini mužu

Žena -

Proučavanje suprotnoga pola je doživotan proces. A duboko povezivanje s muškarcem s kojim ste u braku zahteva ulaganje truda.

Budete li dosledno izbegavali sledećih šest stvari, zagrejaćete njegovo srce i učvrstiti vašu vezu:

1. Nikada ne prigovarajte.

Postoje daleko bolji načini da se pozabavite problemima u vezi, kao na primer razgovor licem u lice, o stvarima koje vas muče. Ako to ne upali,potražite pomoć sa strane. Ali nemojte prigovarati. To ga samo vređa. Mnogi nesrećni brakovi zapravo u celini nisutako loši. Problem je u tomu što se muž i žena često usresrede na negativne osobine onog drugog.

Ako je ONAJ PRAVI, ove 3 stvari NEĆE TRAŽITI OD VAS

2. Muža nikada nemojte poniziti u javnosti.

Muškarca ništa tako ne može razljutitikao što je kritika žene ili devojke pred prijateljima ili kolegama. Čak i nešto poput kolutanjaočima kako biste se pred drugima narugali njegovim rečima ili postupcima može ga pogoditi.Takve geste govore: "Ovaj nije na svom mestu." On možda ne bude istog trena reagovao na takvo ponašanje, ali u sebi on počinje da nakuplja potajni bes prema vama zbog takvoga javnog sramoćenja.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Nikada ne prestanite navijati za svog muža, čak i kada ima mane.

Ne postoji savršeni muškarac niti savršeni brak. Ne dajte se uhvati u klopku idealiziranja drugih parova i njihovih naizgled savršenih brakova. Ipak, ima mnogo žena koje u mislima čuvaju ideju o bračnomesavršenstvu. Mnoge žene se trude da iscede zdravlje iz svog braka. Većina njih su pesimističnije nego što bi trebale biti, i fiksiraju se na onih 5 odsto stvari koje nisu na svom mestu, zanemarujući 95 odsto drugih stvari koje jesu. Oduprite se takvom negativnom pristupu. Ne bavite se samo njegovim malobrojnim nedostacima. Pozdravite sve ono dobro, a ostalo poverite Bogu.

4. Seks u braku nikada ne tretirajte olako.

Vašem mužu je polni odnos od ključne važnosti.Ključne! Ne zaboravite, dobar seks za muškarca nije samo ono što to znači njemu, nego i onošto to znači vama. Budite kreativni. Iznenadite ga s vremena na vreme.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

5. Nikada ne pomišljajte kako njegov posao nije vaša briga.

Muškarac želi ženu koja će podsticati njegovu životnu viziju. Treba steći kvalitetno praktično znanje o onomu čime se vaš muž bavi, i morate uvažavati pritisak s kojim se on suočava. Komunicirajte s njim kada mu treba razgovor na temu posla kojim se bavi. Budite mu partner u karijeri.

6. Nikada se nemojte više zaljubiti u decu nego u muža.

To se lako događa kako godine prolaze. Opčine vas aktivnosti vaše dece, a često ih viđate više nego muža. Ono što ipak ne primećujete je sve veća distanca između vas i muškarca kojem ste se pre mnogo godina zavetovali.A onda dođe dan kada u kući više nema dece. Deca odu. A ode i bliskost između vas i muža. Ostajete sami s nekakvim strancem. Ne dopustite da vam se to dogodi.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(novizivot.net/Robert Lewis)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track