IZRAČUNAJTE BROJ PARTNERA: Svi smo rođeni sa JEDINSTVENIM NIZOM! Saznajte sve MRAČNE TAJNE VAŠE VEZE
Foto: Profimedia

Univerzalni jezik brojeva

IZRAČUNAJTE BROJ PARTNERA: Svi smo rođeni sa JEDINSTVENIM NIZOM! Saznajte sve MRAČNE TAJNE VAŠE VEZE

Žena -

Numerologija je univerzalni jezik brojeva, a svako od nas rođen je sa jedinstvenim nizom brojeva koji otključavaju vrata prema dubinama naše ličnosti, otkrivajući način kako sarađujemo sa drugima, lekcije koje moramo da naučimo i kako da se nosimo sa izazovima i životom u celini.

Vaš lični broj predstavljen je u broju vašeg datuma rođenja. Dobijeni lični broj predstavlja vašu ličnosti, životne izbore i put kojim koračate kroz život, a ujedno će vam otkriti koliko ste kompatibilni s partnerom i koje osobe, odnosno brojeve biste trebalo da izbegavate, a s kojima biste mogli da ostvarite harmoničnu vezu.

Lični broj Osobni broj izračunajte tako da zbrojite svoj datum, mjesec i godinu rođenja, a ako ste dobili dvocifreni broj, saberite te brojeve i pretvorite ih jednocifrene.

Primer za rođene 17.12.1983.1+7+1+2+1+9+8+3 = 323+2 = 5Vaš lični broj je 5. Identičan postupak primenite i na partnerove podatke o rođenju, a potom pronađite opis brojeva koji će vam otkriti da li ste numerološki srodne duše.

Broj 1VođaVaša snaga: Rođeni ste lider. Kroz život stremite najvišim pozicijama. Ambiciozni ste, hrabri, imate snažnu volju. Silovito ćete se usprotiviti ograničavanju i sputavanju. Baš kao što govori izgled vašeg broja, hodate uspravno, ponosno i uvek morate u svemu biti prvi i najbolji. Vaša slabost: Tvrdoglavi ste, ponekad i sebični, neskloni kompromisima, što može negativno da utiče na vaš ljubavni odnos. U vezi ste zahtevni, ljubomorni i nestrpljivi. Niste stvoreni da živete u skladu s pravilima i tuđim očekivanjima.

Kompatibilni partneri: Najbolji partneri su vam 3 i 5. Dopustiće vam da budete ono što jeste, prihvatiće vas bez zadrške i uvažiti međusobne različitosti. Sa brojem 1 možete ostvariti strastvenu, ali kratku. Nežna i diplomatična 2 biće vam velika podrška, ali bolje ćete se složiti u poslu, nego u ljubavi.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Broj 2PosrednikVaša snaga: Usmereni ste na ispunjenje tuđih potreba, velikodušni ste i odani. Lako opraštate i imate mnogo razumevanja za druge ljude. Dok nezapaženo delujete iz sene, vi ste Mata Hari koja razoružava druge špijune svojom laskavošću i nežnom snagom uveravanja.Vaša slabost: Previše dajete, a premalo tražite za sebe, što može biti iscrpljujuće i stvoriti neravnotežu u odnosu s partnerom. Kad naučite da se izboriti za sebe i svoje potrebe, postaćete zadovoljniji u odnosu. Skloni ste igranju igrica i manipulacijama kako biste testirali partnerovu zainteresovanost.

Kompatibilni partneri: Harmoničan odnos ostvarićete s vizionarskim duhom broja 8 i humanitarnim brojem 9. Sa osobom rođenom pod brojem 8 možete jednako dobro sarađivati i kao poslovni partneri. Susreti puni strasti mogući su sa brojem 5, ali možda vas razočara njegova slobodoljubiva priroda koja se ne voli da se obavezuje.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Broj 3KomunikologVaša snaga: Šarmantni ste, komunikativni, kreativni i uvek gladni znanja. Imate gotovo magičan učinak na druge i lako privlačite ljude u svoju blizinu. Posedujete zavidne društvene veštine. Bitno vam je da izrazite ono što osećate, a život bez ljubavi vam je nezamisliv.

Vaša slabost: Morate da odraste, oslobodite se zavisnosti od nekih ljudi, samostalno da odlučujete i naučite da preuzimate odgovornost za svoje postupke. Doza narcizma i potrebe da uvek budete u centru pažnje može biti kamen spoticanja u bliskim odnosima.

Kompatibilni partneri: Odvažnost i pustolovnost osoba pod brojem 5 probudiće vaše emocije, dok će introvertirani i mistični broj 7 uneti u vaš život emocionalnu dubinu i obožavanje. Broj 2 će vam oprostiti nepromišljene i detinjaste odluke i zagrejati i vam srce svojom dobrotom.

Broj 4

UčiteljVaša snaga: U ljubavi težite stabilnosti. Bitna vam je porodica, karijera, materijalna sigurnost i topli dom u kojeg se vraćate nakon napornog radnog dana. Nerado privlačite pažnju drugih, tihi ste i povučeni, ali hrabro ćete braniti svoju teritoriju od svega što ga ugrožava.

Vaša slabost: Nerado se upuštate u rizik, a život vam često može biti monoton i predvidljiv ukoliko se ne usudite da izađete iz sigurne zone. Moralni ste i imate čvrsta uvjerenja od kojih ne odustajete bez obzira koliko zbog toga imali problema.

Kompatibilni partneri: Broj 1 je dobar odabir za vas, ima čvrstinu i doslednost koju tražite kod partnera. Dobar je i broj 8, uvek usmeren prema cilju, disciplinovan i organiziran, kao i što ste sami, pa ćete lako uspostaviti odnos poverenja. Za prodicu i brak odgovora vam i broj 6, sa osobom pod tim brojem možete imati mnogo dece.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Broj 5Ljubitelj slobodeVaša snaga: Dinamični ste, energični, uvek u pokretu i nekoj akciji. U vezi tražite stalnu emocionalnu stimulaciju i strast. Energija vam je poput vihora koji će vašeg ljubavnika baciti na kolena. Privlačni ste i u neprestano težite novim iskustvima i istraživačkim pohodima.

Vaša slabost: Sve vam brzo dosadi. Kad u vezi presahne početna strast i zanos, brzo gubite interes za partnera. Nedostaje vam usidrenje, stalnost, svesnost o tome da se u svaki odnos mora ulagati da bi opstao i odolio zubu vremena koji ga nagriza.

Kompatibilni partneri: Osoba čiji je osobni broj 1 rasplamsaće vašu znatiželju i maštu svojim odvažnim i samouverenim stavom. Zaštitnički raspoložen i uvek spreman na odricanje u ime ljubavi, broj 6 razgaliće vam dušu. Odnos sa osobom vašeg osobnog broja brojem 5, biće strastven i uvek zanimljiv.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Broj 6Pomagač

Vaša snaga: Saosećajni ste, odgovorni, znate da volite, trudite se da razumete druge ljude i prihvatite različitosti. Toplina doma, deca i prodica vaše su najveće vrednosti. Volite da podučavate i pomažete drugima, naročito deci, starijim i nemoćnim.

Vaša slabost: Previše ste zaštitnički raspoloženi prema onima koje volite, često sumnjičavi, preterano zabrinuti i skloni čestim promenama raspoloženja. Iz ljubomore ste sposobni da učinite svašta. Ljubav vam mnogo znači, ali teško joj se prepuštate otvorenog srca.

Kompatibilni partneri: Pravi ste sretnici! Vi ste jedini broj koji je kompatibilan sa svim ostalim brojevima. Vaša potreba da se žrtvujete u ime ljubavi sigurnosna je mreža kojom su obavijeni vaši bliski odnosi. S brojem 2 uživate u razmeni nežnosti, sa brojem 9 stvarate bliskost i povezanost, a najmanje ćete se složiti sa brojem 5 i brojem 3.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Broj 7IstraživačVaša snaga: Intuitivni ste, introspektivni, puno razmišljate i uvek ste u potrazi za istinskim smislom života. Vezani ste uz prošlost, često se vraćate bivšim ljubavima i nije vam do površnih avantura. Težite ozbiljnoj vezi koja će vam pružiti osećaj sigurnosti i zaštićenosti.

Vaša slabost: Nesigurni ste, nepoverljivi i teško se emocionalno otvarate. Nije vam lako prići, delujete distancirano i nezainteresirano, pa osoba kojoj se svidite ima težak zadatak. Da bi uspostavila kontakt s vama mora srušiti vaše zidove.

Kompatibilni partneri: Potreban vam je partner koji će vas osvojiti svojim intelektom i dati vam dovoljno prostora da uživate u samoći. Kreativni broj 3 podstiče vašu maštovitost i širi vam životni horizont, dok će vas intelektualna oštrina broja 5 držati budnima jer s njim nikad nećete znati šta donosi sutra.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Broj 8MoćnikVaša snaga: Vaš prag tolerancije je uvek visoko postavljena, kako u poslu, tako i u ljubavi. Imate visoke kriterijume koje nije jednostavno zadovoljiti. Realni ste, ozbiljni, usmereni na materijalna postignuća i dobro procenjujete druge ljude.

Vaša slabost: Sklonost kontroli i samokontroli kao i osećajna nesigurnost blokiraju ostvarenje ljubavne sreće. Više opuštenosti i prepuštenosti životnim zbivanjima približiće vas osećaju zadovoljstva. Tada ćete dopustiti nekome da vas usreći.

Kompatibilni partneri: Budući da ste u vezi skloni dominaciji nemate baš mnogo izbora. Potreban vam je prilagodljiv i podložan partner, pa ćete se najbolje složiti sa brojem 2 koji će znati izaći na kraj sa vašim egom, kao i s brojem 6 koji će učiniti sve kako bi vas usrećio, jer vaša sreća je i njegova sreća.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Broj 9HumanitaracVaša snaga: Velikodušni ste, timski ste igrač, a porodica i voljene osobe su vaši najvažniji prioriteti. Uvek ste tu kad bližnjima zatreba pomoć. Romantični ste, skloni idealizaciji. Teško otpuštate neke vezanosti i onda kada znate da vam to šteti.

Vaša slabost: Ako želite da budete uspešniji u onome što radite i zadovoljniji svojim odnosima s ljudima, treba da se fokusirate i ne dopustite da vam se energija razleti na više strana jer onda niste nigde. Skloni ste nostalgiji i teško zaboravljate bivše ljubavi. Niste otvoreni, skrivate svoju ranjivost.

Kompatibilni partneri: Intuitivni i emotivni broj 2 uspešno će izaći na kraj s vašim obrambenim štitovima i probiti se do vašeg ranjivog srca. S brojem 3 možete uspešno da deliti umetničke i kreativne sklonosti, a duhovitost vašeg izabranika vama će biti neodoljiva. Osoba broja 6 imaće razumevanja za vašu društvenost.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track