BACITE SE NA DIJETU: Izbacite iz ishrane OVE NAMIRNICE i rešite se celulita!
Foto: Profimedia

Rešenje najvećeg ženskog problema

BACITE SE NA DIJETU: Izbacite iz ishrane OVE NAMIRNICE i rešite se celulita!

Žena -

Uvek je najteže naterati sebe da se odreknete omiljene hrane ili količine hrane na koju ste navikli. Ali, nešto mora da trpi ukoliko želite da se izborite sa celulitom. U ovom slučaju, trebalo bi da hrana najviše trpi.

Ako ste čvrsto rešili i ako ste sigurni u svoju odluku da želite da pobedite celulit, onda vam neće biti teško da iz vaše svakodnevne ishrane izbacite one sastojke koji najviše i doprinose stvaranju celulita. Naravno, biće potrebno i da počnete da primenjujete neke anticelulit tretmane, kako biste se što brže i bolje doveli u red.

Ili, ukoliko već ne možete da odolite, pronađite one zdrave, a ne prerađene grickalice. Na primer sirovi, lešnici, suncokret, bademi su odlična zamena za nezdrave grickalice. To znači da bi vaš anticelulit program ishrane trebalo više da se zasniva na ovim i sličnim proizvodima.

Ne morate sebi da uskratite ta slatka zadovoljstva, koja nekada mogu u potpunosi da vas usreće. Jednostavno ih smanjite ili, kao i u prethodnom slučaju, zamenite nekim zdravijim proizvodima. Na primer, kada vam se jede nešto slatko, vi umesto čokolade, pojedite bananu. Dokazano je da banana jedna od anticelulit namirnica i zato bi trebalo da se nađu u vašoj ishrani. Pored banana, možete da unosite i ostalo voće umesto slatkiša.

Na osnovu mnogih anticelulit dijeta zaključuje se da bi trebalo da jedete što više kuvanog povrća, jaja, pečeno ili kuvano meso i ribu. Ukoliko želite ozbiljno da se posvetite ovom pitanju, onda bi trebalo da sa stručnjakom porazgovarate koja bi anticelulit dijeta najviše odgovarala vama.

Kao što smo to rekli i na početku, vrlo je važno da regulisanoj ishrani dodate i određene anticelulit programe vežbi, anticelulit masaže, anticelulit programe, anticelulit kreme i prirodne preparate. Na taj način brže ćete se rešiti ovog problema i lepše ćete se osećati kada budete bili zadovoljni sobom.

(Dnevno)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track