Žena otkrila čudesan recept: Kako da skinete staračke mrlje i fleke sa ruku! (VIDEO)
Foto: Youtube

OČAS POSLA

Žena otkrila čudesan recept: Kako da skinete staračke mrlje i fleke sa ruku! (VIDEO)

Žena -

Iskoristite namirnice iz kuhinje i povratite mladalački izgled svoje kože

Žena u videu otkriva kako da na potpuno prirodan način izbelite kožu na rukama i očistite je od fleka i mrlja koje dolaze s godinama.Potrebni sastojci:- 2 kašičice meda- 3 kašičice ceđenog soka od pomorandže- limun- 1 kašičica šećeraPostupak: Pomešajte med, sok od pomorandže i šećer. Kašičicom dobro umutite. Dobijenu smesu polovinom limuna razmažite po rukama. Trljajte tako 25 minuta.Kada ste završili sa pilingom, pripremite masku za ruke koja će nahraniti vašu kožu.

Pomešajte 3 kašičice pirinčanog brašna, jednu kašičicu hidrogen peroksida (5%), 4 kašike ši putera i 2 kašike soka od pomorandže. Sve lepo sjedinite i nanesite na ruke, Ostavite da odstoji 30 minuta.Nakon toga isperite toplom vodom.Pogledajte video:

Izbelite lice uz pomoć kvasca: Bore nestaju kao gumicom izbrisane! (RECEPT) Ova vežba za 1 minut uklanja jak bol u leđima: Po preporuci fizijatra! (VIDEO) Lan i voda čine čudo za 12 dana: Kad bi žene znale šta sve može, uvek bi ga koristile! Zubni plak nestaje za 7 dana: Holivudski osmeh bez posete stomatologu! Uklonite fleke sa kože: Lice kao kod bebe uz pomoć ove maske! (RECEPT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track