NALAZI SE U VAŠOJ KUHINJI: Dovoljan je 1 SASTOJAK da imate ČVRSTE GRUDI, a evo kako da ga UPOTREBITE
Foto: Profimedia

Podmlađivanje

NALAZI SE U VAŠOJ KUHINJI: Dovoljan je 1 SASTOJAK da imate ČVRSTE GRUDI, a evo kako da ga UPOTREBITE

Žena -

Postoje vežbe za čvrste grudi, kao i razne kreme i losioni, ali jedan sastojak iz kuhinje može vam itekako pomoći da imate upravo takve grudi.

Opuštanje grudi je prirodni proces, koji se događa kako starimo, obzirom da naše grudi s godinama gube čvrstoću i elastičnost.

Ali postoje i drugi faktori koji utiču na njihovo opuštanje, od naglog mršavljenja ili debljanja, loše ishrane, prekomerne upotrebe alkohola i cigareta do trudnoće, dojenja, nošenja pogrešnog brushaltera itd.

Postoje odlične vežbe za čvrste grudi, koje treba da praktikujete, kao i razne kreme i losioni, koji garantuju njihovo učvršćivanje. Ali i jedan sastojak iz kuhinje može vam pomoći da imate upravo takve grudi, s obzirom da u njima ne postoje mišići, već se grudi sastoje od masnog tkiva i mlečnih žlezda pa im je potrebna kvalitetna njega da bi što duže ostale čvrste.

Radi se o maslinovom ulju, koje vrlo verovatno već sada imate kod kuće, ali dosad ste ga možda koristili samo za lice, kosu i kuvanje.

Profimedia
Profimedia

Masaža grudi maslinovim uljem odlična je kućna tehnika za njihovo učvršćivanje, s obzirom da je ono bogato antioksidansima i masnim kiselinama, koje mogu "poništiti" štetu uzrokovanu slobodnim radikalima i sprečiti dalje opuštanje.

Sve što trebate da uradite je da utrljate malo maslinovog ulja na dlanove dok ga ne zagrejete. Masirajte grudi kružnim pokretima prema gore i to otprilike 15 minuta, da biste poboljšali cirkulaciju i stimulisali regeneraciju ćelija.

Za maksimalne rezultate, primenjujte ovu tehniku 4 do 5 puta nedeljno.

index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track