Najnovije vesti

PRE NEGO ŠTO SE RAZOČARATE: Ovo su 4 znaka da ljubav nije OBOSTRANA!
Foto: Profimedia

Obratite pažnju

PRE NEGO ŠTO SE RAZOČARATE: Ovo su 4 znaka da ljubav nije OBOSTRANA!

Žena

Ako imate utrisak da vam osećanja nisu uzvraćena, ili bar ne u meri u kojoj biste vi želeli, evo na šta bi trebalo da obratite pažnju.

Svi bismo mi radije živeli srećno zaljubljeni, tako da nikad ne budemo povređeni, ali upravo ta želja za "idealnom" vezom ponekad nas vodi u velika razočaranja.

 

Kad smo u onoj "ružičastoj" fazi prve zaljubljenosti, teško nam je da primetimo male signale da druga strana ne deli našu opijenost, jer svi mi želimo "srećan kraj".

 

Bračni terapeut i ekspert za veze i partnerske odnose, Indija Kang za otkriva četiri vitalna znaka koja već u ranim fazama veze mogu da ukažu da vaš partner ne oseća isto što i vi.

 

Ne znate na čemu ste

 

"Ljudi ponekad svoju vezu opisuju kao 'komplikovanu'. Svaki put kad to čujem, pomislim 'o, ne...' Jer, uvek se ispostavi da drugi partner ne deli emocije osobe sa kojom razgovaram", kaže Kangova. Drugi signali koji ukazuju da nije sve kako biste vi želeli da bude su i uzdržanost partnera, kao i osećaj da ste stalno u nekom "toplo-hladno" režimu.

 

Osoba koju volite nikad vam nije na raspolaganju

 

Ako vam ne odgovara na poruke, ne javlja se kad ga zovete, ako odbija pozive i to se ponavlja iz dana u dan, onda to ne možete pripisati "gužvi na poslu". To prosto znači da vašem partneru nije stalo ni do vas, ni do vaše veze. U principu, uvek bi trebalo da znate kakvi su vaši zajednički planovi, kad ćete se videti sledeći put. Zaljubljeni žele da provode vreme jedno sa drugim, i planiraju viđanja i raduju im se.

 

Viđate se već neko vreme, ali niste upoznali ni porodicu ni prijatelje osobe koju volite

 

Ovo je očigledan znak. Kad ste srećni i zaljubljeni, imate potrebu da to objavite "celom svetu", a najprirodniji potez je da osobu koja vam je ukrala srce predstavite najbližima. Ako se mesecima viđate sa nekim i niste upoznali ama baš nikoga od njegovih prijatelja, kolega ili članova porodice, vreme je da "povučete ručnu".

 

Nikad niste čuli "volim te"

 

Surovo, ali istinito. Ako vam osoba koju volite nikad nije rekla da ona vas voli, to nije ni zbog stidljivosti, ni zbog toga što "nije tip koji pokazuje osećanja". To niste čuli, a nećete ni čuti jer vas ta osoba ne voli. Eto, toliko je jednostavno.

 

Profimedia

 

mondo

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...