Najnovije vesti

CRNOGORSKA KIM KARDAŠIJAN: Evo zašto ovu lepoticu prati preko pet miliona ljudi!
Foto: Printscreen/ Instagram

Popularna šminkerka

CRNOGORSKA KIM KARDAŠIJAN: Evo zašto ovu lepoticu prati preko pet miliona ljudi!

Žena

Amra je imala priliku i da sarađuje sa Kim, ali i sa njenom sestrom Kajli i drugim poznatim lepoticama

Amar Olević je uspešna šminkerka koju na Instagramu prati preko pet miliona ljudi, a mnogi kažu da neodoljivo podseća na Kim Kardašijan.

 

Amra je imala priliku i da sarađuje sa Kim, ali i sa njenom sestrom Kajli i drugim poznatim lepoticama. Danas je prilično poznato ime u Americi, i često je u društvu svetskih zvezda, a kaže da njen put do uspeha nimalo nije bio lak.

Rođena je 1988. u gradu Plavu u Crnoj Gori. Nekoliko meseci živela je i u Bosni i Hrvatskoj, pre nego što je otišla u Ameriku, gde je završila srednju školu i upisala koledž, ali je od studiranja ubrzo odustala.

 

"Nikad me nije zanimala škola i uglavnom sam spavala u učionicama", rekla je Amra, te dodala da je potom rešila da se bavi šminkanjem.


"Odgajali su me strogi roditelji. Pružili su mi sve što mi treba, ali su bili veoma strogi prema meni. Nisam se slagala sa njima kad sam bila mlađa, pa sam se iselila iz porodičnog doma u 23. godini. To je bila moja najbolja odluka u životu. Prošla sam kroz teške trenutke, jedno vreme nisam imala novca ni za hranu. Živela sam sa dečkom i oboje smo se borili da preživimo. Ponekad kad se setim tog perioda pitam se kako smo uopšte uspevali. To iskustvo me je promenilo. Naučilo me je da budem skromna, ali i da cenim svaki trenutak", rekla je Amra, koja svojim smislom za modu privlači veliku pažnju, a njena popularnost raste vrtoglavom brzinom. Osim toga, Amra ume da svoje adute pokaže na veoma izazovan način.

Crnogorska šminkerka je zahvaljujući svom talentu uspela da ostvari svoje snove i da obiđe skoro celu planetu. Njena omiljena destinacija za letovanje su Bora Bora i Turks i Kajkos.

 

Amra često na društvenim mrežama ističe ljubav prema svom rodnom kraju, a jedan od njenih sjajeva za usne nosi naziv "Montenegro", koji je posvetila Crnoj Gori.

(Blic)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Najpoznatiji seks snimci slavnih: 11 zvezda čije smo privatne snimke gledali svi

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...