MUŠKARCI OTVORILI DUŠU: Ovo je razlog zašto više NEMAJU SEKS sa svojim ženama!
Foto: Profimedia

Iskreno priznali

MUŠKARCI OTVORILI DUŠU: Ovo je razlog zašto više NEMAJU SEKS sa svojim ženama!

Žena -

Iz njihovih spavaćih soba više ne dopiru vrući uzdasi, strast se stišala, ali u većini slučajeva ljubav je i dalje prisutna.

Ovo su razlozi koji su ih doveli do sve manje intimnosti.

Moja žena je bolesna

"Imam 58 godina, oženjen sam 38 godina. Naš zadnji intimni susret dogodio se 2002. Nešto kasnijeotkrili smo da moja žena pati od mentalne bolesti zbog koje je skoro uspešno počinila samoubistvo.Dobila je nekoliko različitih recepata koji su rezultirali brojnim zdravstvenim problemima i njenomapsolutnom aseksualnošću. Kad je bila zdrava, brinula se za mene i decu, bila je oslonac, sad je vreme da se ja brinem za nju. Ona razume da ja imam potrebe i verovatno mi ne bi zamerila, ali ja se držim svojih obećanja", napisao je jedan korisnik.

Ubijamo se od posla, nemamo vremena za seks

"Imamo troje dece i živimo u maloj kući. Ja radim dva posla, ona jedan. Zajedno održavamo kuću,brinemo se oko dece i organizujemo tonu aktivnosti. Oboje imamo 40 godina i kad i imamo vremena za seks, radije zajedno odgledamo neku seriju. Ne prođe dan da se ne ljubimo, grlimo i da si ne kažemo dase volimo. Mi smo najbolji prijatelji koji se ubijaju od posla kako bi podigli na noge troje dece, platili račune i, u najmanju ruku, održali glavu iznad vode", kaže muškarac.

Odustao sam

"Zajedno smo 35 godina i dalje mi je jako privlačna, ali ona nema nikakvog interesa za mene. Do prošle jeseni još je i bilo nešto od seksa. Ja nju jednostavno ne zanimam. Odustao sam. Zašto da se trudim ako ona to ne želi? Eto, tako se osećam. I sad sam gotov", opisao je jedan nezadovoljni muž.

Ona nema želju

"U braku smo 12 godina. Kompatibilni smo u svemu, osim u toj jednoj stvari. Ne znam šta se dogodilo.Ona tvrdi da više nema želju. Za godinu dana imali smo seks samo jednom. I taj put potpuno me emotivno uništila. Probao sam i ponovo, ali me odbila. Tu sam pukao i rekao joj da nismo imali seks godinu dana, na što se ona stvarno začudila kao da nije toga bila ni svesna. Zadnja tri meseca je posmatram i došao sam do zaključka da me ona jednostavno ne voli", požalio anonimni muškarac.

b92

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track