Najnovije vesti

NE TREBA VAM SKUPA OPERACIJA: Postoji 5 PRIRODNIH trikova za podizanje GRUDI, koji čine čuda!
Foto: Profimedia

Neverovatno

NE TREBA VAM SKUPA OPERACIJA: Postoji 5 PRIRODNIH trikova za podizanje GRUDI, koji čine čuda!

Žena

Bez operacija, rezanja i skupih krema može se uticati na oblik i zdravlje grudi, a da ne potrošite milione na preparate i "rezove".

Na zdravlje grudi i izgled može se uticati i malim, svakodnevnim stvarima. Bitno je kako se držite, koji tip brushaltera birate, ali i kako vežbate.

1. Hladan tuš i lagana masaža

Hladan tuš čini čuda za kožu i ten uopšte. Za čvršće grudi napravite laganu masažu grudi pod hladnim tušem. Tako ćete poboljšati cirkulaciju koja će stimulisati elastin i kolagen u koži.

2. Držanje

Većina ljudi hoda, a i sedi, pogrbljeno. Optički, na taj način smanjujete veličinu grudi i povećavate opseg struka. Spuštena ramena i izvijena leđa teško da mogu biti podrška grudima. Mišići s vremenom slabe, a u kombinaciji sa gravitacijom, grudi se sve više spuštaju.

3. Izbor brushaltera

U svakom slučaju kod izbora izbegavajte bilo kakav pritisak na grudi. Birajte onaj brus koji daje potporu grudima, ali ih ne stiska i prave je veličine. Na tržištu postoji veliki izbor, a ono na šta morate obratiti pažnju su čvrste naramenice prave širine (kako se ne bi urezale u kožu) i stabilne korpe u kojima grudi imaju dovoljno mesta da ne ispadaju.

4. Joga i sklekovi

Joga povećava fleksibilnost tela i snagu, uključujući i grudi. Svaka poza u jogi fokusira se na određeni deo tela, a poze poput trougla i kobre najbolje utiču na grudi. Sklekovi nisu nimalo laki, ali odično učvršćuju grudne mišiće.

5. Eterična ulja

Za svaku masažu je bitno imati dobar alat. U ovom slučaju to je dobro eterično ulje koje će dodatno uticati na čvrstoću grudi. Preporučuju se ulja od limunske trave, zelene metvice, čempresa, pa čak i maslinovo ulje. Pripazite kod količine, 2-3 kapljice eteričnog ulja su i više nego dovoljne, više od toga može izazvati peckanje i crvenilo.

24sata

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...