(FOTO) 3 GODINE NIJE SEKLA NOKTE: Svi se pitaju kako odlazi u WC, a ŠOKIRAĆETE se kada čujete dužinu
Foto: Printskrin/Instagram

Opsesija

(FOTO) 3 GODINE NIJE SEKLA NOKTE: Svi se pitaju kako odlazi u WC, a ŠOKIRAĆETE se kada čujete dužinu

Žena -

Učenica Simon Tejlor (16) iz Nemačkre nokte nije sekla čak tri godine a sada su dugački skoro 15 centimetara. Na njihovo lakiranje potroši po nekoliko sati i ponosno ih pokazuje na Instagramu.

Zbog njih je naučila kako pisati i tipkati, a da ih ne bi oštetila vrlo je pažljiva kada se tušira ili oblači. "Trenutno imam ispite i teško mi je pisati. Nakon sat vremena ruka me zaista boli. Kada sam na računaru, tipkam zglobovima na prstima. Srećom, nemačke škole nemaju kodeks odevanja pa mi ne prave probleme. Najviše poteškoća imam kod fizičkog vaspitanja jer ne mogu igrati odbojku, košarku ili nešto slično. Porfesorme uvek pokušava uveriti da odsečem nokte, ali nikada me neće nagovoriti na to. Zato mi daje zaista loše ocene" ispričala je ova devojka.

Nezina opsesija počela je 2014. godine nakon što je pogledala nekoliko video snimaka sa savetima kako ocrtavati nokte. Videla je da i oni imaju duge nokte pa ih je krenula puštati i ona. Kaže da nije planirala da budu toliki.

"Nije mi bila namera puštati ih baš toliko, ali kako su rasli, dobijala sam puno komplimenata. Sve više su postajali deo mene, onoga što sam ja. Tokom prve godine svaki dan sam pomislila "posećiću ih sutra", ali nisam nikada", dodala je.Dužina njenih noktiju varira od 14,8 do 11,8 centimetara, zavisno o kojem prstu se radi. Na njih obično stavlja dva sloja laka, a treba joj oko 90 minuta da lak s noktiju ukloni. Svaki dan donji deo noktiju očisti vatom.

Kaže kako je ljudi često pitaju ima li problema dok odlazi u toalet, ali ona tvrdi da nema. Najviše poteškoća javlja se dok pere kosu i tada je ekstremno oprezna.

Bonus video

BIZARNI TREND ZA KOJIM SU ŽENE POLUDELE: Ovaj manikir izgleda JEZIVO, a OPASAN je i po ŽIVOT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track