PRALA JE KOSU VODKOM NEDELJU DANA, EVO REZULTATA: Moja koža i kosa nikada nisu bile u gorem stanju!
Foto: Profimedia

DA LI BISTE SE USUDILI?

PRALA JE KOSU VODKOM NEDELJU DANA, EVO REZULTATA: Moja koža i kosa nikada nisu bile u gorem stanju!

Žena -

Mnoge žene tvrde da nema poente kupovati skupe šampone i sapune za lice ako u kući imate vodku.

"Vodka navodno ima brojne prednosti koje idu dalje od prostog napijanja. Zato sam odlučila da testiram te tvrdnje. Moja koža i kosa verovatno nikada nisu bili u gorem stanju nego sada. Svakodnevno sam preterivala sa šminkom kako bih sakrila nesavršenosti na licu, a kosa mi je stalno u repu. Zato sam odlučila da nedelju dana koristim vodku pri održavanju kose i kože lica" započela je svoju priču dvadesetogodišnja Milica.

Postupak je sledeći:

LicePomešajte jednake delove vodke i vode i smesu uz pomoć vate nanesite na lice.

"Istog trenutka kada je sadržaj vate dodirnuo moje lice, osetila sam kako se koža steže i hladi.Nako nedelju dana ove rutine, moja koža više nije bila toliko masna, a inače je veoma masna. Dakle, savršeno rešenje za sve koji imaju masnu kosu, ali nikako ne preporučujem ovaj tretman ženama sa sovom kožom", objasnila je.

KosaDovoljno je da u svoj omiljeni balsam za pranje kose sipate jedan šot vodke. Na ovaj način bi navodno trebalo da uklonimo sve nečistoće kose i učinimo je sjajnom.

"Plašila sam se da će vodka osušiti moj skalp kao što je to učinila sa licem, ali sam opasno pogrešila. Ne samo da je kosa bila sjajnija, već su mi drugarice rekle i da izgleda svilenkastije. Kosa mi je oduvek bila suva, posebno nakon izbeljivanja. Činjenica da je drugima izgledala svilenkasto me je oduševila. Čak i tokom kišnih i vlažnih dana, kosa mi je izgledala savršeno", rekla je.

Uklanjanje perutiU čašu vodke dodajte tri kašičice ruzmarina i stavite preko noći. Ujutro procedite tečnost i umasirajte je u skalp. Ostavite da sve odstoji pola sata i potom isperite glavu hladnom vodom.

"Posle samo jednog tretmana, perut gotovo da je nestala. Nedelju dana sam eksperimentisala sa vodkom i mogu da kažem da su rezultati koje sam ostvarila gotovo fantastični".

foto Profimedia
foto Profimedia

(srbijadanas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

4 namirnice od kojih kosa raste kao luda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track