(FOTO) MAJKA U ŠOKU, SLUČAJ PREDAT POLICIJI: Dadilja ISPEKLA dete vrućim tiganjem po stopalima!
Foto: Facebook Printscreen

UŽASNO!

(FOTO) MAJKA U ŠOKU, SLUČAJ PREDAT POLICIJI: Dadilja ISPEKLA dete vrućim tiganjem po stopalima!

Žena -

Kao da majkama nije dovoljno teško što moraju (nepoznatim) ljudima da ostavljaju decu na čuvanje, kada nemaju nikakav drugi izbor, no moraju dodatno da se traumiraju kada se desi neka ovako strašna stvar.

Majka šestomesečne Ane je svoju mezimicu ostavila kod bebisiterke, Ismelde Ramos Mendoze, i vratila se već nakon tri sata. Kako je sve delovalo uobičajno, nije ni slutila da se u njenom odsustvu zapravo desilo nešto užasno.Sutradan ujutru je primetila da na tabanima devojčica ima velike žuljeve. Naravno, iste sekunde ju je odvela kod pedijatra, koji ih je uputio na Hitnu pomoć.

Ispostavilo se da je beba zadobila drugostepene opekotine na tabanima, koji su je sve više boleli. Čak 10 dana je provela u bolnici, dok su lekari za to vreme morali da joj potpuno skinu kožu sa stopala.

Majka je slučaj predala policiji, koju je bebisiterka prvo lagala. Rekla je da je dete slučajno stalo na tiganj dok je ona spremala tortilje, da bi nakon detaljnog ispitivanja priznala da je bila toliko iznervirana što devojčica neprekidno plače da joj je stopala namerno stavila na vreo tiganj.

Ismelda, inače majka dvoje dece, uhapšena je i optužena za zlostavljanje deteta, a mala Ana se uspešno oporavlja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track