Najnovije vesti

Pogledajte gde vam stoji ŠPORET u kuhinji! Sve će vam biti JASNO zašto nemate NOVCA...
Foto: Shutterstock

Feng šui

Pogledajte gde vam stoji ŠPORET u kuhinji! Sve će vam biti JASNO zašto nemate NOVCA...

Žena

U vašoj kuhinji šporet ne bi smeo da stoji ispod prozora jer to dovodi do problema s novcem.

Da bi novac doslovno tekao u vaš životni prostor, rešite se nereda. Počnite običnim čišćenjem prostora, pre svega od prašine, prljavštine, viška odeće, pa popravljanjem instalacija koje su u kvaru i nameštaja koji je pocepan.

Izbacite iz prostora sve što krade vašu energiju. Potom energetski očistite prostor paljenjem sveća, tamjana, zvoncima ili pljeskanjem u uglovima, što će podstaći energiju.

Foto Printscreen/instagram
Foto Printscreen/instagram

Ako želite da privučete bogatstvo, negde u stanu postavite “vazu bogatstva” – napunite je novčićima ili nečim što za vas predstavlja bogatstvo. Ali je zatvorite i ne otvarajte često.

U vašoj kuhinji šporet ne bi smeo da bude ispod prozora jer to dovodi do problema s novcem. Sudopera može da bude na tome mestu jer kroz prozor na njega prelazi pozitivna energija. Šporet i sudopera moraju da bude udaljeni - ako nisu, postavite između njih zelenu biljku.

U području blagostanja (prostor u kojem stalno struji zrak) koristite materijale koji izgledaju “bogatije”, kao što su baršun i svila. Korisno je postaviti puno jastučića i urediti prostor tako da deluje malo razbarušeno (na promer - tako da su zavese malo duže nego što je potrebno pa ih morate smotati), postavite slike tako da ih samo prislonite uza zid - važno je da sve odaje dojam pokreta, koji će vas odvesti prema blagostanju.

Ako želite da kupite novi automobil, postavite na tome mestu barem jedan autić, dečju igračku, koji simbolizuje želju, ili nešto što simbolizira bogatstvo: neku skuplju voćku možda. Žene to često intuitivno znaju pa si priušte jedan skuplji komad odeće ili broš, kao prvi korak prema bogatstvu kakvo žele.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Ako se područje novca nalazi u kupatilu, to je vrlo negativno. Jedna je mogućnost da postavite uobičajene lekove koji se odnose na blagostanje i novac na to mesto, a druga je da tu postavite osam grana bambusa.

24sata.hr

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...