Najnovije vesti

VREME JE ZA ZAJEDNIČKI ŽIVOT: Ovih 5 znakova pokazuju da ste oboje SPREMNI na taj korak!
Foto: Profimedia

Pod istim krovom

VREME JE ZA ZAJEDNIČKI ŽIVOT: Ovih 5 znakova pokazuju da ste oboje SPREMNI na taj korak!

Žena

Zajednički život je veliki korak u životima parova, tako da morate dobro razmisliti pre nego što se upustite u tu avanturu.

Ovih 5 znakova jasno će vam pokazati da ste potpuno spremni da živite sa svojim partnerom pod istim krovom.

1.Imate iste razloge

Pre nego što se uselite zajedno, vi i vaš partner treba da razgovarate o ciljevima i budućnosti koju vidite za sebe. Vrlo je važno da se vaša razmišljanja poklapaju s onima vašeg partnera. No, ako saznate da ne delite iste razloge i razmišljanja možda je bolje da ponovno razmotrite tu odluku.

2.Ne osećate pritisak

Velika je razlika između toga što osećate pritisak da se uselite s vašim partnerom i toga što je useljavanje tačno ono što želite. Ako niste apsolutno sigurni da je ovo najbolji korak za vašu vezu, sledite te instinkte i pričekajte s donošenjem ove važne odluke.

3.Letovali ste zajedno

Pre nego što započnete zajednički život verovatno ste bili zajedno na nekom odmoru. Bez obzira o kakvom je odmoru ili putovanju reč, tada ste sigurno puno saznali jedno o drugome. Ako ste uspešno proveli te dane zajedno velike su šanse da ste spremni za zajednički život. No, imajte na umu da zajedničko letovanje i zajednički život ipak nisu identični.

4.Poštujete prostor onog drugog

Samo zato što živite zajedno ne znači da treba baš svaki trenutak da provodite zajedno. Naravno da uživate u međusobnom društvu, ali treba da prepoznate sopstvene potrebe i odvojite malo vremena i prostora za sebe. Vaš partner će to poštovati i kada njemu to bude potrebno i vi ćete poštovati njegovu odluku.

5.Znate kako da se nosite sa svađama

Svađe su sastavni deo svake veze. Nakon nekog vremena vi i vaš partner našli ste dobar način kako da se nosite sa svađama i rešavate probleme koji nastanu u vašoj vezi. Parovi koji su spremni useliti se zajedno dovoljno su zreli da znaju kako ne mora svaka svađa biti katastrofalna.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kraj braka ih je skupo koštao: Ovo su najskuplji razvodi slavnih ličnosti

(zadovoljna.hr)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...