DOŽIVELA OGROMNU NEPRIJATNOST, PA OBJASNILA: Evo zašto muškarci NIKADA neće razumeti žene!
Foto: Profimedia

U nekoliko rečenica

DOŽIVELA OGROMNU NEPRIJATNOST, PA OBJASNILA: Evo zašto muškarci NIKADA neće razumeti žene!

Žena -

Natali Gordon bila je na putu na sastanak kad je doživela nešto što je duboko pogodilo i izazvalo potrebu da podeli svoje iskustvo na Tviteru.

Natali je opisala svoje neprijatno iskustvo s jednim muškarcem tokom vožnje u autobusu i u nekoliko rečenica objasnila zašto muškarci neće nikad razumeti žene.

Dok je sedela u autobusu, muškarac do nje joj je potapšao koleno. Izvadila je slušalice iz ušiju i on ju je pitao gde ide.

"Bila sam pristojna i rekla da idem na sastanak. Tad me je pitao želim li da odem s njim na piće. U tom sam se trenutku zabrinula. Opet sam pristojno rekla: "Ne,hvala". Uzeo je slušalice iz mojih ruku i rekao: "Nemoj biti bezobrazna", na šta sam se ja izvinila, jer nisam znala šta da uradim, nisam htela da provociram. Pogledala sam kroz prozor i krajičkom oka videla da je počeo da dira svoje prepone. Rekla sam mu da prestane. Nasmijeo mi se u lice. Tada sam otišla do vozača", napisala je.

"Rekla sam vozaču šta se dogodilo, a on mi je rekao da sednem na drugo mesto i pitao me šta očekujem od njega", napisala je Natali i nastavila da piše o mislima koje su joj prošle kroz glavu.

"Znaš šta očekujem? Jebeno poštovanje prema ženama bez obzira na to ko su one, kako izgledaju ili šta nose na sebi. Očekujem jebeno poštovanje prema ženama koje ne žele otići na to piće, koje traže pomoć i koje su uplašene. Očekujem jebeno poštovanje prema svakome ko se oseća ranjivim, prema ljudima koji kažu ne, prema svakom ko traži pomoć", napisala je.

"Očekujem da se osećam sigurno u autobusu, na ulici, u svojoj kući ili bilo gde odlučim ići. Očekujem da živim u svetu gde nije važno kako izgledam i kad je.eno kažem ne, je.eno mislim ne. Želim da prestanem da se osećam kao da sam sama i preplašena. Ni jedan muškarac ne može znati kakav je to osećaj i zato ih nije ni briga. Očekujem da dobri muškarci stanu na našu stranu, da nas podrže, da im bude stalo, da stanu uz nas kad mi to ne možemo i da informiraju druge", zaključila je svoju priču.

Natali je otkrila i da je sve prijavila policiji i da su pokrenuli istragu. Dobila je veliku podršku na Tviteru, a javilo joj se i puno muškaraca koji su izrazili žaljenje zbog toga što joj se dogodilo.

(index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track