TAMNOPUTA LEPOTICA JE NOVA MIS HRVATSKE Ona nije kao ostale! Iznenadićete se kada čujete šta STUDIRA
Foto: Printskrin/Jutjub

Svaka čast!

TAMNOPUTA LEPOTICA JE NOVA MIS HRVATSKE Ona nije kao ostale! Iznenadićete se kada čujete šta STUDIRA

Žena -

Nova Mis Universe Hrvatske je prelepa je Šanel Peti, 19-godišnjakinja iz Slavonskog Broda, koju su ostale takmičarke proglasile i misicom simpatičnosti. Koliko je simpatična uverila se i publika, koju je u nekoliko navrata nasmejala svojom jednostavnošću, iako joj hrvatski nije maternji jezik.

"Moja najveća mana je to što se ne mogu probuditi ujutro, ni uz šest alarma. Sad sam imala cimerku na pripremama i izludela sam je. Rešila sam svoju manu tako što sam podmitila cimerku slatkišima pa je valjda sad sve dobro", rekla je lepotica koja je završila "Terey Sanford Highschool" u Americi, a otkrila nam je i da ima puno hobija.

Njena majka je Hrvatica, a otac Amerikanac. Upoznali su se u Americi, a Šanel je dosad živela u više od deset zemalja jer joj je otac vojno lice. Pratilje novoizabrane Mis Universe Hrvatske 2017. su Elena Jung iz Vodnjana i Marijana Josipović iz Osijeka, koja je proglašena i misicom fotogeničnosti.

Osim šetnje u kupaćim kostimima, koja je uvek najdraža muškarcima, zanimljiv je deo s pitanjima žirija kandidatkinjama. Tako smo saznali da Šanel Hrvatsku vole zbog mora.

Devetnaestogodišnja Šanel prijavila se za izbor jer se i njena majka pre 20 godina borila za istu titulu.

"Kad sam pobedila počela sam plakati jer sam se setila mame i znam da bi bila ponosna na mene danas. Kad sam došla kući u Slavonski Brod odnela sam cvijeće koje sam dobila na izboru kod nje na groblje", rekla je tamnoputa lepotica.

Slavonka svoju budućnost ne vidi u manekenstvu već se nada naučnoj karijeri. Primljena je na prestižni američki univerzitet na kojem će studirati matematiku i fiziku. Zanima je svemir i da bi voela postati direktor NASA-e.

(index/radiosarajevo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVOJIM TELOM JE ZALUDELA SVE: Fatalna igračica otkrila tajnu svoje seksi figure

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track