KAKO ME JE SILOVAO UČITELJ: Odveo me je na neko napušteno mesto gde me je skidao i ljubio!
Foto: Youtube Printscreen

ZLOSTAVLJAO JE JOŠ NEKOLIKO DEVOJČICA

KAKO ME JE SILOVAO UČITELJ: Odveo me je na neko napušteno mesto gde me je skidao i ljubio!

Žena -

"On je imaju status slavne osobe, a podsećao me je na omiljenog pevača Marka Ovena. Njegovi komplimenti i pažnja laskali su mi", ispričala je Hajli Mekkgregor, danas žena koja svedoči o zavođenju i zloupotrebi od strane njenog profesora.

Hajli je više od 20 godina sa sobom nosila bolnu tajnu. "Nikad u životu se nisam osećala tako posebno kao kada sam prvi put ušla u auto učitelja drame. Nisam bila jedina učenica kojoj je on bio simpatija. Mislila sam da se zaljubljuje u mene. I u svojim devojačkim fantazijama zamišljala sam da ćemo jednog dana biti zajedno iako je imao ženu i malog sina", ispričala je Hajli koja je kao devojčica od 13 godina bila bucmasta i vrlo povučena.

Najgore od svega je što je nen zlostavljač imao poverenje njenih roditelja koji nisu ništa sumnjali. Mislili su da joj je mentor i da se trudi da joj pomogne glume. A zapravo vozio je jednom nedeljno na neko napušteno mesto, gde je skidao, ljubio....

Ova žena je tek pre četiri godine priznala svima šta joj se dešavalo i od tada je na intenzivnoj terapiji.

"Nije hteo da spava sa mnom, znao je da bi to već bio težak zločin. Nevinost sam izgubila sa 15 godina", ispričala je.Iako se profesor odselio, jedan put u London bio je povod da se opet vide. Prespavala je u njegovoj porodičnoj kući i te noći je izgubila nevinost. Bila je ponosna, ali on joj se više nikada nije javio. Posle svega, Hejlije je dugi niz godina imala problematične odnose sa svima, a posebno sa muškarcima. "Zlostavljao je još nekoliko devojčica, a na kraju je završio u zatvoru na 20 meseci. Razočarana sam presudom, ali sam srećna jer je barem završio na listi seksualnih prestupnika i zauvek je izgubio dozvolu da radi u školama", kazala je Hejli za "Daily Mail".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track