NEVEROVATNI TRIKOVI: Sredite svoj dom na brz i jednostavan način!
Foto: PR

Domaćice bićete oduševljene

NEVEROVATNI TRIKOVI: Sredite svoj dom na brz i jednostavan način!

Žena -

Svima nama je dobro poznato koliko vremena, živaca i energije je potrebno za sređivanje kuće. Konačno otkrivamo par trikova, koj će vas oduševiti, jer će vam olakšati svakodnevne brige oko raspremanja!

Koliko muka su vam zadavali zapušeni slivnici i čekanje vodoinstalatera? Sani Sticks štapići za otpušavanje svih slivnika će vam rešiti pomenute probleme! Potreban je samo jedan štapić mesečno ubaciti u otvor slivnika, koji su bez otrovnih supstanci i možete da zaboravite na nataložene ostatke hrane, masnoću i ostale nečistoće. Cena štapića je neverovatnih 590 dinara, za 12 komada! OVDE ih odmah možete poručiti.

Muči vas manjak prostora u vašem domu? Rešenje je u vakum kesama za garderobu! Ove neverovatne kese štede do 75% prostora, jer će vam omogućiti odlaganje sezonske garderobe, jorgana, jakni, posteljina, a ujedno će i vaše stvari sačuvati od spoljnih uticaja ( vlage, vode, insekata, prašine...) Vakum kese su idealne i za putovanja. Cena za veće kese ( dimenzije 80x120 ) je 330 rsd, a manjih ( dimenzije 60x80 ) je samo 195 dinara. OVDE odmah mogu postati vaše!

Očistite sve vrste podova bez savijanja kičme i bez mnogo utrošenog vremena! Spray Mop sprava za čišćenje podnih površina će vam omogućiti da efikasno i temeljno očistite sve vrste podova, čak i nedostižnih ćoškova! Spray Mop ima na sebi rezervoar, u koji možete sipati vodu, ili sredstvo koje koristite pri čišćenju, a pritiskom na dugme, vi kontrolišete količinu vlage koje će izaći na vaš pod. Vrlo je lak za održavanje, akcijska cena je 1690 dinara, a OVDE možete odmah da ga poručite.

Još fenomenalnih stvari koje vam mogu biti od velike koristi, pogledajte OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track