TOTALNO SNIŽENJE: Genijalna potpora za leđa sa masažerskim svojstvima za samo 890din!
Foto: Promo

TOTALNO SNIŽENJE: Genijalna potpora za leđa sa masažerskim svojstvima za samo 890din!

Žena -

Dugo sedite na poslu, potom u autu, a ni po dolasku kući se nakon celodnevnog rada ne pomerate rado iz ovog položaja?

Požurite da olakšate svojoj kičmi, jer količine ove ultrapovoljne potpore su ograničene!

Potpora za leđa koju OVDE možete nabaviti po AKCIJSKOJ ceni specijalno je dizajnirana tako da vas oslobodi i najupornijeg bola i ukočenosti u ovom predelu. Ima masažerska svojstva i omogućiće vam pravilno držanje leđa u svakom trenutku. Do sada nije bilo lako pronaći je kod nas, a sada je moguće kupiti je OVDE i to po neverovatno sniženoj ceni od 890 dinara!

Potpora vrhunskih performansi napravljena je od izdržljivog materijala sa središnjom osnovom sa kuglicama zahvaljujući kojima ćete imati osećaj blagog i prijatnog masiranja. Materijal obezbeđuje nesmetanu cirkulaciju vazduha prilikom korišćenja što znači da nećete imati utisak da vam je nešto neprijatno prislonjeno uz leđa niti ćete se znojiti.

Potpora sa kuglicama sa masažerskim svojstvima se veoma lako se postavlja za stolicu ili sedište u automobilu, što možete videti i u sledećem videu:

Izbegnite bolove i olakšajte sebi sedenje. Iskoristite ovu fantastičnu ponudu i kupite ovu svima neophodnu potporu za leđa po trenutno sniženoj ceni od sjajnih 890 dinara!

Poručite telefonom na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

*količine su ograničene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track