VREMENOM ĆE VAM SVE VIŠE SMETATI: Partneru koji radi ovih 6 stvari treba zauvek reći zbogom!
Foto: Profimedia

Zaboravite ga

VREMENOM ĆE VAM SVE VIŠE SMETATI: Partneru koji radi ovih 6 stvari treba zauvek reći zbogom!

Žena -

Možda vam trenutno ne smetaju određene stvari, ali vremenom će vam postati previše naporne.

Partner koji je izuzetno ljubomoran, onaj koga ne zanimaju vaša interesovanja i drugo, je baš onaj koga treba da ostavite što pre.

Ovih 6 stvari će vas u jednom trenutku izbaciti iz takta.

VRATITE MU MILO ZA DRAGO: Ako vas je mnogo povredio, osvetite mu se na ovih 5 zabavnih načina!

1. Potpuno je nezainteresovan za vaš krug prijatelja

Iako se vi mesecima trudite da upoznate sve bitne osobe iz njegovog života, on nije nimalo zagrejan da upozna vaše prijatelje. Ako ga i uspete dovući na neko druženje s vašim društvom, on i dalje ne pokazuje nikakav interes za vaše najbolje prijatelje. Iako vam to možda sada zvuči okrutno, činjenica je da ako je tako za vaše društvo koje je bitan deo vašeg života, verovatno nikada neće ni biti.

2. Kada je ljubomora u pitanju, ima izuzetno kratak fitilj

Malo ljubomore nikome ne škodi, ali ako on agresivno napada svakoga ko vam se obrati ili pošalje poruku i nema nimalo poverenja u vas, njegovo ponašanje bi moglo biti ozbiljan problem. Govore li vam vaši instinkti da je on osoba niskog samopouzdanja, sklona agresivnim ispadima i ljubomori, verovatno ste u pravu. Od takve veze bežite glavom bez obzira!

3. Njegovo društvo vam uliva nesigurnost i nepoverenje

Ako inače nemate problema sa samopouzdanjem, ali se s njim osećate nesigurno ili manje vredno, dobro razmislite da li je on vredan vašeg vremena. U osobi s kojom ste u vezi treba da pronalazite potporu, sigurnost, poverenje i ljubav i ne bi trebalo da gubitte ni sekundu više na nekoga s kim se osećate potpuno suprotno.

4. Kada je u društvu prijatelja, njegovo ponašanje se redovno menja nagore

Naravno, mislimo na negativne promene. Ako se u društvu prijatelja pravi pametan, stalno šali na vaš račun, ismejava vas, verovatno vas ne poštuje dovoljno i svojim ponašanjem prikriva sopstvenu nesigurnost i nedostatak samopouzdanja. Svakako razgovarajte s njim o onome što vas muči. Možda jednostavno ima čudan smisao za humor.

5. Neprestano pokušava da vas pretvoriti u nešto što niste vi

Znate li šta je super kod vas? To što ste apsolutno jedinstveni! Kao i svaka osoba na ovom svetu na svoj način. I upravo bi onim što vas čini vama, on trebao biti oduševljen. Želi li on potpuno da menja vaš stil oblačenja, vaše navike i sve ono što vas definiše, to je jasan znak da vaša veza ide nizbrdo.

6. Ne pokazuje poštovanje prema ženama u svom životu

Primjetite li nedostatak poštovanja prema bitnim ženama u njegovom životu, kao što su mama ili sestra, moguće je da je samo pitanje vremena kada će na isti način početi tretirati i vas. A to će verovatno biti čim postanete bliskiji i čim veza postane ozbiljnija.

Profimedia
Profimedia

(cosmopolitan.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track