VAŠE MESTO ZA OPUŠTANJE: Proleće i leto na balkonu
Foto: Shutterstock

Vaše mesto za uživanje, opuštanje i zabavu

VAŠE MESTO ZA OPUŠTANJE: Proleće i leto na balkonu

Žena -

Dok dugo sanjani odmori i leto ne postanu stvarnost, ono što možemo da uradimo jeste da vreme provodimo na otvorenom

KraljevskiRuža je kraljica svih cvetova, bilo da se gaji kao manje stablo u saksiji ili je reč o velikim dvorišnim žbunovima. Lepo će doći do izražaja u saksijama od drveta.Klupica za izležavanjeBalkon ne mora uvek da bude opremljen klasičnim nameštajem. Stara klupa s nekoliko jastučića, kao i ljupki ukrasni detalji stvoriće okruženje u kom ćete se osećati udobno, gde ćete uživati uz omiljenu knjigu ili napitak.Kutak samo za vasMali balkon se može urediti u kafe-stilu, jedan sto, odgovarajuće stolice i mnogo biljaka. Ako želite da se zabavljate na balkonu, ovom prostoru možete dodati i roštilj. Za male balkone i one srednje veličine ključno je da izaberete odgovarajući sto i stolice ili jednostavne klupe, koje su idealne jer su prenosive i ne zauzimaju previše prostora.

Mudro izaberite svoj nameštajVažno je da odaberete nameštaj na osnovu klimatskih uslova, kao i vaših potreba. Takođe morate uzeti u obzir veličinu prostora i skladištenje. Možete da koristite nameštaj od metala, drvene ili plastične stolice i stolove. Potrebno je da nameštaj redovno održavate i da bude zaštićen od vremenskih uslova.Bez obzira na to koliko je vaš balkon mali, treba ga posmatrati kao nastavak vašeg doma. Nadamo se da će vam ove jednostavne ideje pomoći da napravite mesto za čitanje, udoban lični prostor ili zabavni kutak.Omiljeni dezeniRaznobojni jastučići sa cvetnim motivima donose vedrinu i romantičnu notu ambijentu.

Svečani trenuciPostavljanje stola napolju važno je kao i unutra. Otmene čaše, salvete i dekoracija daju otmenu notu stolu koji se nalazi na balkonu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track