ŽENE, VOLITE LI DA NOSITE TANGE? Doktori savetuju da prestanete odmah, a postoji dobar razlog!
Foto: Profimedia

POSLUŠAJTE

ŽENE, VOLITE LI DA NOSITE TANGE? Doktori savetuju da prestanete odmah, a postoji dobar razlog!

Žena -

Mnoge žene za donje rublje biraju tange jer se u njima osećaju seksi, a tako izbegavaju i ocrtavanje ruba "običnih" gaćica na uskoj odeći. Doktori ne prestaju da upozoravaju na štetnost nošenja tangi. Žene koje često nose tange podložnije su infekcijama i raznim bakterijskim oboljenjima.

Najveća pretnja je zaraza E. coli, bakterijom koja se nalazi u debelom crevu. Nošenje tanga - gaćica često negativno utiče na¸prirodnu floru vagine i intimno zdravlje.

foto: Profimedia

PH vrednost u vagini za vreme menstruacije se menja i to je područje tada podložnije infekcijama. U to vreme potrebna je posebna nega i svakako bi trebalo izbegavati nošenje tangi, poručuju ginekolozi.

Žene neretko imaju rane na koži oko stidnice i anusa prouzrokovane čestim nošenjem tangi. Uski deo tkanine tangi prislonjen je uz anus za vreme nošenja i lako će pokupiti bakterije i neugodne mirise nakon nekoliko sati nošenja, a možda ih preneti i na pantalone koje nosite preko donjeg rublja. Stručnjaci savetuju ženama da se suzdrže od nošenja tangi ako imaju blaže oblike inkontinencije, ako vole nositi dnevne uloške i imaju seksualne odnose bez zaštite.

Kurir.rs/Vecernji.hr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO 18+) EVO ZAŠTO JE POLUDEO ZA NJOM: Šakova MALOLETNICA se snimala gola!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track