UBIJALA JE ANOREKSIJA: Imala je 10 KG manje, padala u nesvest,  a ova dijata joj je spasla život
Foto: Printscreen/Instagram

NIJE IMALA KONTROLU NAD ŽIVOTOM

UBIJALA JE ANOREKSIJA: Imala je 10 KG manje, padala u nesvest, a ova dijata joj je spasla život

Žena -

Ebi se borila sa anoreksijom i bulumijom. Imala je 10 kilograma manje nego što bi trebalo da ima.

Veza joj se raspadala, plašila se fakulteta, i na sve to saznala je da joj otac boluje od raka i jedino što je mogla da kontroliše u svom životu u tom trenutku je bila ishrana.

Unosila je svega 900 kalorija dnevno i opsesivno je radila na dodatnom smanjenju kilaže. Sa paleo dijete prešla je na vegansku pa na sirovu vegansku ishranu.

"Uglavnom bih za doručak popila smuti od povrća a tokom dana bih grickala sirovo povrća", rekla je ona i naglasila da je često bila iscrplejna i na ivici nesvesti.

"Bilo mi je muka od toga što sam stalno izigravala žrtvu. Zato sam unajmila nutricionistu i trenera", objasnila je i počela je da unosi 2.000 kalorija dnevno.

"Tipično pojedem oko četiri obroka. Počinjem sa kajganom, malo ćuretine i povrćem. Za užinu jedem jabuku ili šargarepu. Drugi obrok je ovsena kaša sa malo čokolade, belanca, mleko od badema u koje dodam kakao i steviju. Potom za treći obrok pojedem neko povrće, recimo tikvice, mleveno meso od ćuretine, povrće i sos od sira koji pravim od bademovog mleka i sira. Na kraju ide "sladoled" koji pravim od proteinskog praha, banane, bademovog mleka i leda", ispričala je Ela

Počela je i da diže tegove. Bila je uplašena da se zbog toga njeno telo ne deformiše i ne ugoji se. Međutim, zadnjica joj se transformisala, a telo je poprimilo figuru peščanog sata.

Kurir.rs/Foto Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track