PRIPREMITE KOŽU ZA LETO: Dubinski očistite kožu lica pre nego što izađete da se sunčate!
Foto: Promo

PRIPREMITE KOŽU ZA LETO: Dubinski očistite kožu lica pre nego što izađete da se sunčate!

Žena -

Na leto nećete mnogo često moći da nosite puder kojim inače sakrivate nepravilnosti i mitisere, ali to ne znači da treba da se zbog toga krijete u kući. Očistite lice kao nikada do sada NAJBOLJIM kućnim tretmanom ikada koji je ostavio bez daha sve koji su ga probali – pogledajte OVDE u čemu se krije formula za besprekorno čisto lice!

Očistite lice od nečistoća koje se talože na njemu ceo dan, stvaraju vam nelagodnosti, maste vam kožu i čine da vaš ten izgleda loše. Rešite se mitisera koji „opsedaju“ vaš nos, čelo i bradu. Imajte uvek negovano, čisto i lepo lice zahvaljujući revoluconarnoj CRNOJ MASKI za koju nećete moći da poverujete da se OVDE nudi po ovoj ceni – 10 kesica od po 20 grama za SAMO 1.490din! Samo danas po ovoj sjajnoj ceni je možete poručiti i na broj 011/6 888 999!

foto: Promo

Efekti su vidljivi već nakon prvog korišćenja, a ako je budete redovno i pravilno koristili imaćete savršeno blistav ten. Crna maska za lice Do Beauty rešava problem mitisera i bubuljica dubinski čisteći kožu kao ni jedan preparat do sada. Odlična je za tinejdžere koji imaju problem sa masnom kožom i nečistoćama na licu, ali i za zrelu kožu. Već nakon prvog nanošenja na ukonjenom delu maske ćete primetiti bele tačkice koje su zapravo nakupljene nečistoće i bićete srećni što ste je kupili i što ste konačno pružili sebi adekvatnu negu.

OVDE ovu fantastičnu masku možete kupiti po AKCIJSKOJ ceni i to pakovanje od 10 kesica od po 20g. Iako je 1 kesica predviđena za jedno nanošenje, već posle prvog tretmana ćete shvatiti da možete da je iskoristite za bar dva tretmana, naročito ako je ne nanosite na celo lice, već samo na T zonu (čelo, nos i bradu).

foto: Promo

Svi koji su je probali su ODUŠEVLJENI: mlađi, stariji, žene, muškarci! Probajte i vi i uverite se da ovako efikasan i ovako povoljan tretman nigde drugde do sada niste imali!

Iskoristite ovu fantastičnu ponudu i poručite putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

*MASKA POSEDUJE SERTIFIKAT O ZDRAVSTVENOJ ISPRAVNOSTI UTVRĐENOJ LABORATORIJSKIM ISPITIVANJIMA.

Promo tekst / Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track