NAJJEFTINIJI NAČIN ZA REŠENJE CELULITA: Recite zbogom narandžinoj gori sa samo 200 dinara!
Foto: Profimedia

SAVETI

NAJJEFTINIJI NAČIN ZA REŠENJE CELULITA: Recite zbogom narandžinoj gori sa samo 200 dinara!

Žena -

Celulit je muka mnogih žena, pogotovo pred leto kada treba da se skinu i pokažu telo na plaži. Predstavljamo vam najjeftiniji način putem kog se može režiti narandžine kore, a sve što vam treba je najobičnije ulje za bebe koje možete kupiti za 200 dinara. Radi se o mehaničkoj masaži koja pomaže kod skupljanja vode u telu, odnosno oslobađa telo od suvišne tečnosti i razbija celulit. Uz to zateže kožu.

Ulje je odlično u rešavanju ncelulita, pomaže kod protoka krvi i oslobađanja toksina iz tela. Ovakva vrsta tretmana u borbi protiv “narandžine kore” je jedna od najučinkovitijih, i daleko jeftinija od svih drugih. Osim toga, vreme i tempo masaže određujete sami.

foto: Profimedia

Postupak:

Usvojite naviku da svaki dan izmasirate kritična područja na telu 15-ak minuta, na primer, dok ležite na kauču i gledate omiljenu seriju. Nanesite malo ulja na kožu (bolje je od kreme jer se ne upija tako brzo) pa se masirajte kružnim pokretima prstima i dlanovima (kombinujte). Sami ćete osetiti koliki pritisak vam je najugodniji i toga se držite. Pazite da kožu ne pritiskate prejako jer vam mogu nastati masnice, a i koža se može oštetiti. Uz masažu možete praktikovati i lagano štipkanje kože, i to pomaže da se ubrza cirkulacija.

I zapamtite, ako odvojite više od 15 minuta vremena za masiranje kritičnih područja, celulit će nestati još brže i bićete spremni ponosno pokazati svoje telo u badiću.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Ljepotaizdravlje, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track