KEJTLIN (32) JE POZVALA DEČKA (16) DA JOJ SREDI BAŠTU: 7 meseci kasnije usledio je šok! Mladićeva majka ne može da dođe sebi
Foto: Pintscreen/Facebook

SVE JE POČELO PREKO FEJSBUKA

KEJTLIN (32) JE POZVALA DEČKA (16) DA JOJ SREDI BAŠTU: 7 meseci kasnije usledio je šok! Mladićeva majka ne može da dođe sebi

Žena -

Kejtlin Martin (32) iz Velike Britanije je u junu 2015. godine preko društvene mreže Fejsbuk upoznala Džeka koji je tada imao samo16 godin. Ubrzo nakon upoznavanja Kejtlin i Džek su otpočeli romansu.

Pozvala ga je da dođe kod nje kako bi joj sredio baštu, a onda su se zaljubili jedno u drugo. Džekova mama je bila van sebe, s obzirom na to da je svega osam godina starija od devojke svog sina. Kejtlin iz prvog braka ima dvoje dece, a Džek je od starijeg deteta stariji svega pet godina.

Romansa je trajala sedam meseci, a onda je Kejtlin zatrudnela. Džek je sve vreme bio uz nju, a kada je porođaj počeo, pet puta su odlazili u bolnicu, i pet puta su je vratili jer još nije bila spremna za porođaj. Kada su se jedno veče spremali da legnu, vodenjak joj je pukao. Džek je pozvao bolnicu i tako je, sa uputstvima preko telefona, Džek koji danas ima 18 godina porodio svoju devojku. Dobili su sina, Džeja, koji sada ima devet meseci i sve je prošlo glatko.

"Jedva čekam da Džej dovoljno poraste da možemo da mu ispričamo kako ga je na svet doneo tata", kaže Kejtlin. Ona tvrdi da je sa Džek spoznala prave vrednosti i da sada čine pravu porodicu. Takođe dodaje da je Džek zreo za svoje godine.

(Kurir.rs/Thesun.co.uk, Foto: Printscreen/Facebook, Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track