SA NJIMA JE SVE LAKŠE: Postoji 7 razloga zašto mlađi muškarci vole starije dame!
Foto: Profimedia

U ČEMU JE FORA?

SA NJIMA JE SVE LAKŠE: Postoji 7 razloga zašto mlađi muškarci vole starije dame!

Žena -

Kad ugledamo stariju damu s mlađim muškarcem većina nas zakolutaće očima ili ćemo, u najmanju ruku, smatrati da je takav odnos neprimeren.

TRIK KOJI MORA SVAKA ŽENA DA ZNA: Stavite listove kupusa na grudi i prespavajte! Desiće se nešto neverovatno

Iako s jedne strane tvrdimo da ljubav ne poznaje granice, da je slobodna, neograničena, ipak nam u većini slučajeva nije logično kada vidimo mladog muškarca i stariju žene. U današnje vreme, takvih veza sve više pa smo se zapitali u čemu je fora? Zašto muškarci sve više biraju starije žene i imaju li takve veze budućnost? Starije žene imaju kontrolu nad svojim hormonima Naravno, ovdje nije reč o ženama koje se nalaze u menopauzi, ali starije žene manje su sklone dramatičnim ispadima poput mlađih devojaka. To muškarcima predstavlja manji emocionalni pritisak jer starije žene su kroz godine naučile kako da kontrolišu svoje emocije. Imaju više iskustva Sasvim je jasno da iskustvo dolazi s godinama, pa tako i kad je u pitanju seks. Starije žene jako dobro znaju što rade u krevetu i svesne su svojih potreba. Njihova samouverenost, sloboda i sklonost eksperimentisanju ono su što privlači mlade frajere. Naime, starije su dame prerasle nesigurnost vezanu za izgled i znaju uživati u seksu.

foto: Profimedia

Nisu opsednute svojim telom Starije dame s godinama su naučile da prihvate sopstveni izgled i zavolet svoje telo, pa nemaju problema sa samopouzdanjem. Svesne su svojih nedostataka, ali takođe znaju i da to ne utiče na zadovoljstvo koje mogu pružiti odnosno primiti od svojih mlađih partnera. Partner im ne mora biti dečko Kad ne postoji pritisak vezan uz trajno obvezivanje, ljudi mogu više uživati u samom odnosu jer se osećaju slobodnije. Starije žene uglavnom su već imale nekoliko ozbiljnih odnosa, možda i brak, tako da im je ozbiljan odnos manje bitan. One samo žele uživati. Nezavisne su Starije žene uglavnom su se ostvarile u finansijskom smislu i većina njih poseduje svoj stan i auto, a mlađim muškarcima je to super jer nemaju odgovornost da osiguravaju budućnost svoje partnerke. Znaju da pokažu autoritet Dominantne partnerke često su deo erotskih maštarija kod mnogih muškaraca, a starije dame imaju upravo to – autoritet i dominaciju nad mlađim partnerom. Muškarcima je seksi kada žena preuzme kontrolu, štaviše, to ih apsolutno izluđuje. Cene svoje mlađe partnere Starije žene uživaju u svom odnosu s mlađim partnerom i cene ga kao čoveka, ne zamaraju se njegovim nedostacima i nemaju nameru promeniti ga, što je čest slučaj kod mlađih žena. Starije dame za to nemaju vremena, a ni živaca, znaju se prepustiti i uživati u avanturi s mlađim partnerom čiju su pažnju zaokupile.

Kurir.rs/Žena.rtl.hr, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Oni su dokaz da ljubav uvek pobeđuje: Poznati parovi koji su srušili sve stereotipe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track