BITNO JE DA LI STE ROĐENI OKO PONOĆI ILI UJUTRU: Evo šta to govori o vama!
Foto: Profimedia

KOJOJ GRUPI VI PRIPADATE?

BITNO JE DA LI STE ROĐENI OKO PONOĆI ILI UJUTRU: Evo šta to govori o vama!

Žena -

Smatra se da nije svejedno ako ste rođeni ujutro, ili uveče ili kasno noću, svaki deo dana i noći ima ogroman uticaj na vaš karakter,u svakom slučaju možete sami da proverite to u daljem opisu koji sledi na osnovu sata rođenja.

Vreme od 24 sata je podeljeno na 6 numeričkih stanica. Prva stanica je između 00:00-04:00, druga između 04:00-08:00, treća između 08:00-12:00,četvrta između 12:00-16:00, pete, 16:00-20:00 i poslednja izmđu 20:00-00:00 sati

Opisi ličnosti rođenih između 00:00-04:00

Vi ste blage i smirene prirode, veliki ste sanjari i volite slobodno vreme da provodite u oblacima, maštajući i sanjareći o svemu i svačemu. Imate jako bujnu maštu i upraqvo zbog toga nekada se jako teško snalazite u fizičkom svetu. Njabolje profesije za vas jesu pesnik ili romanopisaca, možda je to razlog zašto vas ljudi često ne razumeju. Vaša duša je plemenita, ponekad znate biti pravi vetropir i mesečar.

foto: Profimedia

Opis ličnosti rođenih između 04:00-08:00

Vi ste hitri i skladni u bilo čemu šta radite. Uporni ste i istraji u onome šta radite, i naravno šta vas interesuje. Najviše vam leže neke praktične stvari u kojima se najbolje snalazite. Vi volite da se dokazujete da vas drugi vide kao uzor i da se na vas ugledaju. Imate potrebu za samodokazivanjem.

Opis ličnosti rođenih između 04:00-12:00

Vaš život je pun vere, nade i optimizma. Upravo ta nada i optimizam vaš život vode vas nekim stvaralačkim putem kroz život. Zračite ljubavlju i toplinom. Imate dosta vrlina i talenata, pa ste prema tome naklonjeni umetnosti i filozofiji.

Opis ličnosti rođenih između 12:00-16:00

Vi ste živahni i puni energije. Dobar ste govornik, a matematikai fizika su nešto što vam rođenjem ide od ruke, to je kao neki dar koji ste dobili na rođenju. Ide vam i književnost naravno kada bi tu energiju usmerili u tom pravcu, savršeno bi se i tu snašli

foto: Profimedia

Opis ličnosti rođenih između 16:00-20:00

Vi ste nemirnog, lutalačkog duha, ponekad nervozni i hiroviti. Skloni ste čestom menjanju stavova i mišljenja, voleli bi ste da život okusite sa svim mogućih strana. Upravo zbog toga često radite više različitih poslava istovremeno, pa vas drugi često vide kao nekog ko je veoma brzoplet, ali vi savršeno dobro znate šta radite.

Opis ličnosti rođenih između 20:00-00:00

VI ste umereni, uporni i istrajni u svim poljima života. Težite dominaciji u svemu šta radite i činite. Racionalni ste i produhovljeni, delujete kao magnet na druge ljude, i vi ste autoritet u porodici, među prijateljima i radnim kolegama. Ponekad znate da delujete nadmeno na okolinu i robusno, ali to je zato što ste puni samopouzdanja, životne i kreativne energije.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/oazaznanja.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track