KUM NIJE DUGME: Evo kako da vašem kumu priredite lepo iznenađenje!
Foto: Promo

Kume izgore ti kesa

KUM NIJE DUGME: Evo kako da vašem kumu priredite lepo iznenađenje!

Žena -

Svi smo čuli za staru srpsku rečenicu „kum nije dugme“, ili za onu šaljivu „kume, izgore ti kesa“! Od sada, u malo modernijoj varijanti, ove stare mudrolije možete videti na najtraženijim majicama ovog leta.

NOSAM majice inspirisane su najvažnijim čovekom u životima svih nas. Želite da vaš kum dobije od vas upečatljiv, a ujedno i originalan poklon? Ove majice modernog dizajna su odličan izbor za vašeg najboljeg prijatelja. Obradujte vašeg kuma jednom od ove dve fenomenalne majice. Sigurno će izmamiti osmeh na njegovom licu i znaće da uvek mislite na njega. Majice su savršene za leto, od prijatnog materijala, dostupne su u dve boje, beloj i crnoj i mogu se lako kombinovati.

Ostavite sve u društvu bez teksta ! Uz pomoć NOSAM modela budite originalni i nepredvidivi. Verujemo da će ove majice svaki kum sa ponosom nositi.

foto: Promo

Belu majicu možete OVDE odmah poručiti, a crnu varijantu majice OVDE. Ukoliko želite drugi model majice Kum nije dugme, OVDE može postati vaša u crnoj boji, dok OVDE u beloj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track