ONE SE NIKAD NE KAJU ZBOG SEKSA: Najperverznije žene rođene su u ova 3 horoskopska znaka!
Foto: Profimedia

ZVEZDE SU IH OZNAČILE

ONE SE NIKAD NE KAJU ZBOG SEKSA: Najperverznije žene rođene su u ova 3 horoskopska znaka!

Žena -

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno. Za ove žene zvezde tvrde kako ih apsolutno nije briga kakav utisak ostavljaju svojim ponašanjem i se nikada ne kaju zbog toga. Ribe Ribe su vrlo emotivni znakovi i ovim ženama seks predstavlja više od fizičkog iskustva jer ih on hrani i smiruje. Tako će ove žene muškarcu kojeg izaberu bez problema pokazati svoje pravo lice i dati celo svoje srce i telo. Ribe takođe retko varaju, ali postoji caka: kako se brzo zapale, tako se brzo i ohlade, ali nije retkost da ljubavi daju drugu šansu. Ako to uspe, žena u ovom horoskopskom znaku će voleti kao da je zaljubljena prvi put.

foto: Profimedia

Ovan Ako elite li u potpunosti osvojiti ženu Ovna, morate joj pružiti dovoljno zadovoljstva, ali i ispuniti njezinu egoističnu stranu. U suprotnom, ona neće imati problem odlepršati sa strane te sve to potražiti kod nekog drugog. Drugim riječima, muškarac koji želi ostati pored ove žene mora biti spreman ispratiti njezin divlji životni tempo, gdje se svaki dan živi kao da je posljednji. Takav dojam ostavlja i u seksu te će ona bez problema pokazati vam kako ste samo njeni.

foto: Profimedia

Blizanci Za žene Blizance često možete čuti kako imaju najmanje dva lica i dve duše, najpre zbog njihova divljeg prepuštanja strastima. Ova žena tako voli grubu igru, ali i vođenje ljubavi, razgovor i zabavu. Drugim rečima, ove žene traže muškarca koji će ispuniti sve njihove želje, a ako ga ne pronađu, scenarijo je sličan kao kod Ovnova - utehu će potražiti na nekom drugom mestu.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Index/Foto Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir dnevni horoskop za 21.6.2017.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track