Najnovije vesti

OTIŠLA SAM NA BAZEN U OVOM KUPAĆEM KOSTIMU: Obezbeđenje me je posle 5 minuta isteralo, a razlog je zaista  šokantan!
Foto: Printscreen Facebook

PROVOKATIVNA

OTIŠLA SAM NA BAZEN U OVOM KUPAĆEM KOSTIMU: Obezbeđenje me je posle 5 minuta isteralo, a razlog je zaista šokantan!

Žena

Tori Dženkins iz Amerike nije ni slutila šta će joj se desiti na bazenu! Naime, verenica Tajlera Njumana, krenula je na bazen koji pripada kompleksu zgrada u kojima su iznajmili stan. Ona je na bazen krenula u jednodelnom kostimu roze boje, a na bazenu je doživela neprijatno iznenađenje. Osoblje bazena reklo joj je da će morati ili da promeni kupaći ili da se pokrije.

"Danas su mojoj verenici rekli da mora ili da se presvuče, ili da obuče nešto ili da ode sa bazena. Ulaz smo platili 300 dolara i to povrh stanarine koja je 1.000 dolara. Rekli su joj da njen kupaći ima "tange" i da se komšije žale. Sve se to desilo nepunih pet minuta nakon što smo uopšte stigli. Usledila je rasprava, a na kraju je upravnik zgrade naterao Tori da se gleda u ogledalu kako bi i sama shvatila koliko je njen kupaći "neprikladan" rekao je njen verenik.

"Danas su praktično rekli mojoj verenici da nisu bitna njena osećanja i volja, već to kako se muškarci osećaju zbog nje. Tori je manje bitna od poriva muškaraca da osećaju seksualnu tenziju kad je vide. Ja mislim da je ona najlepša žena na svetu, ali takođe je i neizmerno poštujem. Nikada ne bih dozvolio sebi da ni nju niti bilo koju drugu ženu dovedem u situaciju da misli da je manje vredna zbog toga kako se obukla", naveo je Tajler.

Tori je imala običan model kupaćeg kostima pa tako mnogima nije jasno zbog čega joj je bio zabranjen ulazak na bazen.

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/Facebook)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...