ISPOVEST MUŠKARCA KOJI JE TRAŽIO DEVICU: Mislio sam da sam joj prvi, a ona me nasamarila kao niko! Mentalno sam uništen!
Foto: Profimedia

snašla se

ISPOVEST MUŠKARCA KOJI JE TRAŽIO DEVICU: Mislio sam da sam joj prvi, a ona me nasamarila kao niko! Mentalno sam uništen!

Žena -

Armin H. iz Kladnja odlučio je da sa celim svetom podeli svoje iskustvo sa devojkom i prevarom koju je doživeo.

"Želim da upozorim muškarce da ne treba uvek verovati svojim očima. Danas su devojke spremne na sve kako bi dobile ono što žele", rekao je Armin H. iz Kladnja.

Naime, on je upoznao dvadesetdvogodišnju devojku po imenu Lamija koja mu se jako svidela na prvi pogled, počeli su se zabavljati. U startu joj je rekao da ga ne zanimaju devojke koje su "lake" i koje su imale više partnera, koje se opijaju, ostaju do zore, nego da ga isključivo zanimaju devojke kojima će muž i porodica biti na prvom mestu.

foto: Profimedia

"Na samom početku veze mi je rekla da je nevina, odnosno ono što sam ja želeo da čujem. Kako je ona iz Tuzle, nisam imao uvida u to s kim se zabavljala pre mene i šta je radila. Zavoleo sam je više od svega na svetu i jedva čekao da je oženim. Zaista je bila zanimljiva i sa njom mi nikada nije bilo dosadno. Zaprosio sam je i pristala je da se venčamo, dogovorili smo termin na leto, tačnije 20. juna kako bi mogla prisustvovati i moja familija iz Danske i Norveške. Nakon toga smo započeli i seksualne odnose. Prilikom prvog odnosa sam se izuzetno trudio da budem nežan kako bi je što manje bolelo. Kada je prokrvarila rasplakala se i rekla da je strepela da neće biti krvi, jer se njenoj prijateljici dogodilo da prilikom prvog odnosa nije bilo krvi i da joj momak nikada nije poverovao da je devica. Tešio sam je i sve učinio da se oseća srećnom.

Jednog dana mi je jedan dalji rođak rekao da će mi nešto reći, ali da obećam da se neću naljutiti na njega. Obećao sam, nakon toga mi je rekao da je Lamija radila kao prostitutka, odnosno da je najčešće nalazila muškarce koji su u braku i sa njima imala odnose za novac i da zna i frajera koji joj je pomagao da nađe muškarce koji su spremni da daju lovu za seks.

foto: Profimedia

Poludeo sam do te mere da sam nasrnuo na njega da ga prebijem, počeo je vikati iz sveg glasa i rekao mi da će mi to i dokazati. Uzeo je mobilni i nazvao nekog lika sa nadimkom Dumpi. Lik je došao i on mu je rekao da izvadi mobilni i pokaže mi prepisku sa Lamijom.

Dopisivali su se preko Vibera, prvo sam pogledao je li broj 100 odsto njen i uverio se da jeste. Iz prepiske se moglo zaključiti da su zajedno odrađivali neke frajere za lovu i da ga je ona otkačila na šta joj je on zapretio ako mu se ne javi da će meni pokazati poruke. Nisam mogao da verujem, mislio sam da sanjam.

Otišao sam do nje, tražio sam istinu, suzdržavao se da je ne prebijem, da joj ne demoliram kuću. Zamolela me je da izađemo napolje jer nije želela da joj mama i brat čuju da se svađamo.

Priznala mi je sve, odnosno, da su samo bila dva muškarca sa kojima se viđala, jedan nastavnik i jedan arhitekta. Da je to radila radi love i da nije imala nikakvih emocija prema tim muškarcima. Da su se viđali jednom sedmično i da je samo seks bio u pitanju.

Mislio sam da ću je ubiti. Na pitanje o nevinosti, priznala mi je da me zavolela i da je želela da mi ugodi, te da je radi toga otišla u Sarajevo i uradila himenoplastiku kako bi se prikazala kao devica. Sada sam sam i čini mi se da se nikada neću opraviti, mentalno sam uništen, prazan, ravnodušan..

U medijima se najčešće žene predstavljaju kao žrtve, niko ne govori o emotivnim slomovima muškaraca. Akcenat je uvek na tome šta je žena doživela, ja evo svojim glasom i onim što se meni dogodilo želim da skrenem pažnju da i mi znamo biti povređeni od žena, ali da o tome niko ne govori".

Kurir.rs/exyugoslavija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track