SAVRŠEN POKLON ZA MOMAČKO VEČE: O njemu se će se pričati decenijama
Foto: Promo

Fenomenalne ideje

SAVRŠEN POKLON ZA MOMAČKO VEČE: O njemu se će se pričati decenijama

Žena -

Ništa bez dobre momačke zabave! Želite da vašem prijatelju priredite nezaboravnu noć, pred njegov najbitniji dan? Obradujte budućeg mladoženju i društvo fenomenalnim, originalnim majicama, o kojima će se pričati danima kasnije!

foto: Promo

Momačko veče, ne može da prođe bez najbitnije osobe - kuma! Svi znamo za čuvene rečenice “kume izgore ti kesa” i da “kum nije dugme”. Zato su kreativni ljudi osmisli majice upravo sa tim natpisima, u dva modela, kao i u muškoj i ženskoj varijanti. Dostupne su u crnoj i beloj boji, nose jasnu poruku, vrlo su upečatljive. Crnu majicu za vašeg kuma možete poručiti OVDE po ceni od 1500 rsd, a belu OVDE po ceni od 1400 rsd.

foto: Promo
foto: Promo

More love je hit majica zbog dvostrukog značenja! Ljubavi i para svakako nikada dosta, a i to je ono što svakom budućem mladoženji i te kako treba! More love na Balkanu isto znači - hit majice, koje su dostupne u crnoj i beloj boji, muškoj i ženskoj varijanti, crne OVDE možete odmah poručiti, po ceni od 1500 rsd, a ako su vaš favorit bele, njih poručite OVDE za samo 1400 rsd.

foto: Promo
foto: Promo

Nije u redu da mlada zna baš svaku tajnu o mladoženji... A često se dešava da i oni koji znaju priče, iz društva, u stvari misle da znaju sve ,a zapravo je istina drugačija. Iz tog razloga nastala je majica Ne znaš moju priču, koja se može protumačiti na više načina... Pa izvolite! Zaintrigirajte okolinu! Majice su dostupne u crnoj i beloj boji, muškom i ženskom modelu, crne poručite OVDE po ceni od 1500 rsd, a za samo 1400 rsd poručite bele poručite OVDE.

Promo tekst / Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track