“Noah’s Ark Deluxe Hotel & Spa” – Biblijska priča na Kipru
Foto: Promo

“Noah’s Ark Deluxe Hotel & Spa” – Biblijska priča na Kipru

Žena -

Prema Bibliji Nojeva barka je sagrađena na zapovest Boga da bi Noje spasao sebe i svoju porodicu kao i životinje od Potopa. Hrišćani i muslimani koji koji doslovno veruju u postojanje barke i potopa traže fizičke ostatke barke, čime bi se potvrdila njihova mišljenjenja o raznim temama, kao što su geologija i evolucija. Potrage za Nojevom barkom i danas se odvijaju na i oko planine Ararat u Turskoj.

Upravo ova biblijska legenda je bila inspiracija za jedan od najlepših i najživopisnijih hotela na severnom Kipru, “Noah-s Ark Deluxe Hotel & Spa”, koji se nalazi u 42 km udaljen od Famaguste i 93 km od aerodroma Larnaka.

foto: Promo

Ovaj novi hotel je okružen prelepim zelenilom i predstavlja jedno od najlepših mesta za odmor na celom Kipru. Ima 288 deluxe soba sa pogledom na more, 280 standardnih soba, 38 apartamana, pet soba za osobe sa invaliditetom, restorane (Flora, Alabora, Fora Beach, poslastičarnica), barove (English Pub, Ada Bar, Vitamin Bar, Pool Bar, Disco, Aqua bar, Sun & Sun Bar, Moon Arena Bar, Holiday Village Bar), Spa centar, aqua park, diskoteku, kazino.Ni najmlađi nisu zapostavljeni pa je za njih tu prelep dečiji bazen, dečiji klub, igralište, mini disko.

Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži, jednoj od najlepših na celom ostrvu. A kiparske plaže je teško rečima opisati.

Usluga u hotelu je na bazi Ultra All Inclusive koncepta što dodatno omogućava svakom gostu maksimalno uživanje i opuštanje.

foto: Promo

Uživanje u tirkiznom Mediteranu uz neki od koktela iz bodate ponude hotelskih barova, uz domaću i internacionalnu kuhinju, u retko lepom ambijentu celog resorta, dobitna je kombinacija za odmor kakav zaslužujete. Bavljenje raznim aktivnostima ja otvorenom ili bazenom sa toboganima, fitness centru, na teniskim ili košarkaškom terenu samo su deo ponude zanimljivih aktivnosti i animacija. Ako se umorite, u hotelskom spa centru možete da se opustite u sauna, turskom kupatilu, đakuziju ili u rukama profesionalnih masera, i prikupite neophodnu energiju za večernji izlazak.

Noah’s Ark je sa razlogom jedan od najtrženijih hotela na Kipru, a vaš njbolji način da se provedete u njemu je da nazovete call centar agencije “1 A Travel” ili posetite web sajt agencije www.1atravel.rs i obezbedite sebi mesto pod suncem na prelepom Kipru i u hotelu “Noah’s Ark”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track