(FOTO) OTIŠLA JE NA MORE SA DEČKOM I PRIHVATILA PIĆE OD SIMPATIČNE ČEHINJE: Usledio je košmar zbog kojeg sam umalo oslepela
Foto: Printskrin/Facebook

UŽAS!

(FOTO) OTIŠLA JE NA MORE SA DEČKOM I PRIHVATILA PIĆE OD SIMPATIČNE ČEHINJE: Usledio je košmar zbog kojeg sam umalo oslepela

Žena -

Danijel Bivis Smit otišla je u Egipat na odmor a nije ni sanjala kakava će je nesreća snaći! Uživala je na moru, gde je otputovala u pratnji dečka i dela porodice, a u jednom trenutku, jedna žena joj je poklonila rum-kolu. Danijela je prihvatila piće, što se kasnije ispostavilo kao velika greška. Kada je piće prihvatila i krenula da popije, dečko darežljive devojke je prišao i razbio joj tu čašu o lice.

Danijel završila je u bolnici sa ogromnom posekotinomiznad levog oka i 27 šavova. Njenoj agoniji nije kraj jer joj je hotel ispostavio i račun od 155 funti za čišćenje krvi iz lobija hotela. Sada se bori sa napadima panike i želi da upozori sve da se ne bi zatekli u istoj situaciji.

"Taj čovek je napravio dramu ni iz čega. Desilo se to da sam bila u baru kraj lobija i naručivala piće, ali su mi konobari rekli da zatvaraju. Žena kraj mene je već uzela svoja tri pića pa mi je ponudila jedno. Muškarcu u njenoj pratnji to se nije dopalo pa su počeli da se raspravljaju. Rekla sam im da nije problem i da sam voljna da im vratim piće. Uopšte nisam pravila nikakav problem od toga. Međutim, on je dohvatio čašu i razbio mi je o lice", rekla je Danijela.

Ispostavilo se da je čovek iz Češke, a devojka je ceo slučaj prijavila policiji koja ništa nije uradila, pa on i dalje uživa u svom odmoru.

(Kurir.rs/Swns.com, Foto: Printscreen/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track