ZAKON PRIVLAČNOSTI: Postoji 8 pokazatelja da će vam se život iz korena promeniti!
Foto: Profimedia

SVEMIR ŠALJE SIGNALE

ZAKON PRIVLAČNOSTI: Postoji 8 pokazatelja da će vam se život iz korena promeniti!

Žena -

Mnoge od najuzbudljivijih, uspešnih priča imaju određene zajedničke ključne znakove, stoga obratite pažnju na sledećih osam znakova – svi oni vam govore da napredujete na putu do uspeha.

foto: Profimedia

1. Viđate brojeve 1111 ili 111

1111 i 111 su jedne od najmoćnijih ponavljajućih brojčanih sekvenci na koje možete naići. Broj 1 ima snažnu povezanost sa konceptima autonomije, novih početaka i vaše moći da stvorite vlastitu stvarnost. Konkretno, obratite pažnju dok gledate ove brojeve – često će se pojaviti upravo onda kada imate nove ideje o delima koje bi trebali preduzeti kako bi došli do cilja. 2. Žmarci ili trnci Pod uslovom da znate da niste bolesni, kada osećate trnce ili ježenje – to je zapravo pozitivan znak na vašem putovanju sa Zakonom privlačnosti. Kada se to dogodi, vaše telo i vaš podsvesni um su usklađeni s nečim važnim u vašem okruženju, prikupljaju obećavajuću promenu u vašoj vibraciji. Možda ćete osetiti žmarce kada upoznate neku novu osobu koja će biti važna u vašim postignućima ili kad se krećete izvan svoje zone udobnosti u službi svog cilja. Čak i ako ta osoba nema nikakve veze s glavnom stvari koju pokušavate privući, ova vrsta susreta dokazuje da vas svemir čuje kada jasno i glasno tražite nešto.

foto: Profimedia

4. Duga i formacije oblaka Ako vidite dugu, budite uvereni da se približavate svom cilju. Konkretno, mnogi ljudi vide duge kada prevladaju značajne prepreke ili izazove koji su ih sprečavali da manifestiraju svoje snove. Odvojite trenutak, pogledajte u nebo i razmotrite oblike oblaka. Vidite li nešto pozitivno, kao što je zvezda, srce ili čak i nešto što izgleda kao stvar koju najviše želite? Ovo je još jedan pozitivan signal. 5. Viđate svoje inicijale Vaši inicijali mogu se pojaviti na raznim mestima, kao na primer na registarskim oznakama automobila, u uzorcima vode, u lišću čaja i slično. Uglavnom, što češće viđate inicijale, to je jača dvosmerna veza između vas i energije Svemira. 6. Viđate ponavljajuće uzorke brojeva

Proučavanje numerologije može vam pružiti više specifičnih činjenica o tome što pojedini broj može značiti. Kombinacija 21:21 vezana je za ravnotežu i samospoznaju, što ukazuje da rastete kao osoba. Kombinacija 9:11 pokazuje da je sada idealno vreme za napuštanje starih navika ili rutine koja vam više ne odgovara.

foto: Profimedia

7. Smirenost

Ako se osećate puno mirnije u zadnje vreme i ne postoji očigledan razlog za to, to znači da ste primili znakove koji govore da je vaša vibracija usklađena s vibracijom Svemira. 8. Doživljavate "déjà vu" Konačno, svaki put kada osetite "déjà vu" – taj osećaj da radite ili osećate nešto što ste već pre radili i osećali, možete zaključiti da Zakon privlačenja radi za vas. To iskustvo doživljavate kada uistinu nađete svoje mesto u svetu. Ako i dalje budete imali ove epizode na određenom mestu ili u društvu određene osobe, razmislite kako ta lokacija ili pojedinac može dati dodatni podsticaj vašem radu na ostvarenju vaših ciljeva.

Kurir.rs/Atma.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track