ONA JE OHRABRILA ŽENE I ODUŠEVILA SRBIJU: Blogerka poslala poruku u kojoj će se pronaći skoro sve dame sveta!
Foto: Profimedia

ZAPAMTITE

ONA JE OHRABRILA ŽENE I ODUŠEVILA SRBIJU: Blogerka poslala poruku u kojoj će se pronaći skoro sve dame sveta!

Žena -

Na društvenoj mreži Instagram, mlada devojka koja se potpisuje kao "Madalinasword", napisala je emotivan post koji će svaku ženu pogoditi pravo u srce.

Njene reči će vam dugo odjekivati u glavi, a mi vam ih prenosimo u celosti:

"Grčevito sam se držala za svakog novog muškarca u svom životu, premda sam oduvek znala da je svaki od njih pogrešan. Bili su to dobri ljudi, verovatno će jednog dana biti divni muževi svojim ženama, samo nisu bili dobri po mene ili ja nisam bila dobra po njih ne znam. Ali bili su moja slamka spasa koja me u stvari i nije spašavala, samo me je gušila sporije.

Sada znam da mi je tada bilo lakše da se okrenem njima nego sebi, jer sebe je uvek bilo teže popraviti nego druge zar ne? I tako je pronalaženje razloga za nefunkcionisanje mojih veza postalo epicentar mojih interesovanja, a najsmešnije je sto jedina koja tu zapravo nije funkcionisala sam ja i to u onom najvažnijem odnosu- sama sa sobom.

Kada malo vratim film neke od tih veza su funkcionisale odlično, pa bar u početku da se razumemo, a onda su prolazili moji leptirići i ja sam manično počela da kopam ono nešto. Nešto je falilo. Ne znam šta, ali znaću kad ga pronađem ubeđivala sam sebe. Kako sam ja padala u ta manična stanja moji, do tada dobri momci, bi počeli da očajavaju.

foto: Profimedia

"de je moja divna, po malo luda devojka - pitali bi. Ovo nisi ti", objašnjavali su me samoj sebi. I tako su jedni bežali i vraćali se, jer da se razumemo bilo me je prilično teško ostaviti ipak ima nešto u onoj staroj lepa a luda. E sad drugi, oni po malo zreliji- uglavnom po godinama jer je psihička zrelost muškarca realan pojam koliko i jednorog (shvatila sam u procesu), su mi davali dijagnoze. Oni su mi bii najzanimljiviji. Tako sam preko noći postala nosioc više psihičkih poremećaja.

Imala sam strah od vezivanja, višestruke ličnosti, šizofrena cepanja, blagu depresiju, problem nezainteresovanosti, paranoju itd. Čak iako neki od ovih poremećaja nisu poznati modernoj psihologiji ja sam ih sve imala, možda čak i sve zajedno- potvrdiće vam moji bivsi ljubavnici. Odmah nakon dijagnoze počinjala bi terapija.

Prepisivana su mi obavezna držanja za ruke u javnosti, jos obavezniji razgovori do kasnih sati o svemu sto me je ikada mučilo, spavanje sa upaljenim svetlom i još brdo nekih recepata koji su mi doneli samo hroničnu neispavanost. Bili su toliko ozbiljni u nameri da me srede da mi je jedan bivsi dečko zabranio seks, dakle zabranio i sebi, dok o meni ne sazna i poslednju sitnicu.

foto: Profimedia

"Tako ćemo postati stvarno bliski, i nećes se više plašiti vezivanja", saopštio mi je jedne noći. Raskinuli smo jer je on "shvatio" da sam ninfoman. Šta da vam kazem meni se nije pričalo. Do tada sam već bila u stvarnom problemu- zar je moguće da svi oni greše, zapitala sam se? I onda sam počela da bežim. Da završavam veze naprasnim odlascima na drugi kraj sveta dok leptirići i dalje traju.

Ostavljala sam poruke, zvala sa aerodroma ili slala razglednice i time zaista povredila par divnih ljudi. Patila sam i ja. Odlazila i vraćala se zaljubljena, a da ne govorim o griži savesti od koje sam jedva spavala, pa ipak sam ispod svih svojih "poremećaja" bila dobra osoba. Onda su na red dosli oni treći. Ona najopasnija vrsta muskaraca- gospodin nedostupni. Da odmah razjasnim jednu stvar ja ovde ne govorim o muskarcima koji su u vezama ili brakovima, na takvog sam se opekla jednom i to iz čistog neznanja, ali to je već neka druga priča.

Neke stvari su jednostavno svete i neke karme prosto ne treba navlačiti. Dakle moj gospodin nedostupni. Poželjni, uspešan muškarac koji je u životnom dobu u kojem zna šta hoće i ništa ga osim toga ne interesuje. Zvuči idealno zar ne? Postoji samo jedan problem, ono što on želi po svaku cenu je karijera. On radi do kasno, njegova strana kreveta je često prazna, i sve o čemu priča sa strašću je posao- a sve ostalo je površno i mlako.

Otkud ja onda tu pitate se? E stari je to lisac. On se ne libi ničega dok vas ne osvoji. Šalje cveće, omiljene čokolade, obasipa vas iznenađenjima u vidu romantičnog vikenda za dvoje, ma zvezde vam skida ako je potrebno! Bukvalno. Imam zvezdu sa svojim imenom negde levo od mlečnog puta da to i dokažem.

foto: Profimedia

Međutim, posle svakog vikenda dolazi ponedeljak, a onda se do petka ili čak ponedeljka pretvara u mašinu. Nema šaputanja na jastuku, zagrljaja koji te u toku noći pronađe pospanu, poziva u sred dana da ti čuje glas. Ali ti si njegova. On je na to stavio tačku ispred celog grada - sve što ti treba da uradiš je da ostaneš najlepša u prostoriji, najluđa u krevetu i da sa vremena na vreme na poslovnim okupljanjima njegove firme pokažeš i da si pametna, ali ne previše često i ne pametnija od njega, jer ko još voli previše pametne devojke?

Pa idi!! Spakuj se i ostavi ga, kada nisi srećna!!"

Autoput i stari radio.

A post shared by Madalina ???? (@madalinasword) on

A post shared by Madalina ???? (@madalinasword) on

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja