(FOTO) MUŽ ME VREĐAO, A JA NISAM PRESTAJALA DA JEDEM: Ostavila sam ga kada mi je vaga pokazala ovaj broj, a danas izgledam savršeno!
Foto: Printskrin/Instagram

BRAVO!

(FOTO) MUŽ ME VREĐAO, A JA NISAM PRESTAJALA DA JEDEM: Ostavila sam ga kada mi je vaga pokazala ovaj broj, a danas izgledam savršeno!

Žena -

Hejli Bjenert (27) iz Kalifornije uvek je bila buckasta, a nimalo joj nije pomagao ni brak u kome je bila sa bivšim mužem.

"Uvek sam imala višak, a kada smo se muž i ja venčali, mnogo smo izlazili i pili, a u međuvremenu jeli najnezdraviju hranu. Kilogrami su mi se samo gomilali, a jedne večeri kada smo se oboje napili, naširoko i nadugačko mi je objašnjavao da mu se više ni najmanje ne dopadam.

Kada sam to čula, kao da je uključio neki prekidač u mozgu. Više nisam gledala svoje telo na isti način. Osećala sam se nedovoljno, ružno i užasno. I onda sam jela i jela i jela i došla do 102 kilograma", priča Hejli.

U međuvremenu je skupila hrabrosti i snage da ostavi muža i tada je shvatila da mora da promeni nešto.

"Želela sam punu kontrolu nad svojim telom i zdravljem. Toliko dugo me je definisao procenat masti koji imam u telu. Svi su me procenjivali na osnovu toga, na prvom mestu moj bivši muž. I morala sam to da promenim", kaže ona.

Rešila je da nešto preduzme: skratila je kosu, ofarbala je u crveno i kupila DVD sa programom vežbanja. Za tri meseca izgubila je nešto manje od 19 kilograma. Uskoro je krenula i u teretanu iako nikada ranije nije vežbala. To joj, kaže, ne pada nimalo teško. Ono što je mučilo jeste dijeta.

"Najteži deo mršavljenja je ishrana. Uvek sam bila sklona brzoj hrani i šećeru. Ni danas to sebi ne uskraćujem, samo jedem u mnogo manjim količinama i mnogo ređe", priča Hejli.

Sada se njena ishrana sastoji od ćuretine, piletine, ribe i povrća. Ima 65 kilograma i uživa u svom novom telu.

"Počnite tako što ćete korigovati namirnice koje kupujete. Ako samo sedite, ubacite i šetnju od pola sata. Samo ne dozvolite da vas cela ta priča o ishrani i treniranju totalno uvuče i ne nasedajte na popularne dijete i savete koji će važiti samo do sledećeg meseca", poručuje ova žena.

(Kurir.rs/Thesun.co.uk, Foto: Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Rane koje nikada neće zarasti: Ove holivudske zvezde su nakon života sa nasilnicima pronašle način da budu srećne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track