Najnovije vesti

(VIDEO, FOTO) POJAVILA SAM SE U VOGU I TO MI JE NAPRAVILO PAKAO OD ŽIVOTA: Nakon užasnog iskustva, ima samo jednu molbu za sve žene!
Foto: Printscreen YT

APEL!

(VIDEO, FOTO) POJAVILA SAM SE U VOGU I TO MI JE NAPRAVILO PAKAO OD ŽIVOTA: Nakon užasnog iskustva, ima samo jednu molbu za sve žene!

Žena

Britanska modna blogerka Keli Torp već pet godina vodi uspešan blog kojim inspiriše devojke i pokazuje im da ne moraju da budu mršave kako bi volele svoje telo i oblačile se u skladu sa trendovima. Navikla je na uvrede, komentare i podsmeh, ali od kad se u aprilu pojavila u onlajn izdanju Voga, uvrede su se otele kontroli.


Keli je napravila snimak i objavila ga na Jutjubu, ali teško su joj pali komentari na račun njenog fizičkog izgleda.

 

 

Keli se u aprilu pohvalila na Tviteru da je izašla u Vogu, pored zvezda kao što su Selena Gomez i Bela Hadid. Nakon objave počele su da pristižu uvredljivi komentari i poruke, što joj je palo jako teško. Nekoliko dana kasnije je dala par intervjua i kad je sela i počela da čita komentare ispod tih tekstova, nije mogla da zadrži suze.

 


"Bilo je oko 900 komentara i gotovo svi su bili negativni - puni uvreda i agresije, bukvalno najgora stvar koju sam pročitala za ovih pet godina rada na blogu. Skrolovala sam i čitala, bilo je toliko užasno da nisam mogla da izbacim te reči iz glave ni satima nakon što sam ih pročitala" priča Keli.

 

Keli, koju su tokom snimanja videa u jednom trenutku savladale emocije, kaže da danima nije mogla da spava jer joj je sama pomisao na toliku negativnost i činjenicu da žene širom sveta kroz sve to moraju da prolaze same nepojmljiva.

 

foto: Printscreen YT


"Pomalo mi je muka od svih tih saveta da jednostavno ignorišem trolove, jer to ne pomaže. Neke od stvari koje oni pišu čak nisu ni legalne. To nije jednostavno iznošenje mišljenja, već čisto vređanje bez ikakvog razloga!" dodala je blogerka.

 

 

Keli je pozvala sve ljude širom sveta da ne ćute i prijave kad god vide onlajn nasilje, jer je i to vrsta nasilja koja ostavlja ozbiljne posledice.

 

"Molim vas, koristite svoj glas. Koristite "report" dugme, pošaljite mejl onima koji su zaduženi za komentare i objasnite im da je nedopustivo da se širi tolika mržnje", poručuje ova mlada devojka.

 

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT)

 

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

ESPRESO AKCIJA: Odrekni se danas jedne kafice u kafiću i Darija će živeti!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...